TopGear.ro Actualitate Purificatoare aer bune, de la un distribuitor serios

Purificatoare aer bune, de la un distribuitor serios

de TopGear

Redeschiderea unui restaurant este un pas important după starea de urgență și chiar și acum, în starea de alertă, înainte de a-i lăsa pe clienți în incintă ar trebui să puneți la punct fiecare lucru în parte, pentru că altfel riscați ca în urma controalelor extrem de frecvente din ultima vreme să vă treziți cu lacătul pus  pe ușa unității HoReCa.

Iar pentru asta aveți nevoie inclusiv de niște purificatoare aer performante, alături de aparate de aer condiționat achiziționate de la un furnizor de încredere.

Un aer purificat regulat, lucru obligatoriu în orice unitate de alimentație publică

Nu trebuie uitat că un restaurant nu este doar un loc în care oamenii vin să mănânce pentru că le este foame.

Ei de regulă vin la restaurant să socializeze, să se relaxeze, să se încarce cu emoții pozitive, să își “clătească” ochii, iar asta înseamnă că sarcina unui antreprenor de unitate HoReCa de acest tip este aceea de a oferi cele mai bune condiții consumatorilor, pentru a se simți confortabil.

Chiar dacă trebuie luate niște măsuri de siguranță deosebite pentru fiecare client în parte, așa încât să se evite cu orice preț îmbolnăvirea celor care le trec pragul, senzația de mediu ospitalier ar trebui să existe în continuare.

A transforma un restaurant într-un soi de cantină de spital nu este deloc o idee fericită.

În pandemia aceasta de coronavirus, care a produs ravagii peste tot în lume, regula purității aerului este una dintre acele condiții care trebuie respectate cu sfințenie în orice unitate de alimentație publică.

Purificatorul de aer cu filtre performante, o achiziție utilă în pandemie

Un aer curat, fără particule de praf potențial periculoase pentru sănătate este un deziderat ce trebuie îndeplinit cât mai bine de profesioniștii din sectorul HoReCa.

Iar pentru a-l îndeplini este obligatoriu a se alege dintre modelele de purificatoare aer unele cu adevărat performante.

Cele mai citite articole

Aceste echipamente vor lucra împreună la menținerea unui mediu, unde se pot distruge în cea mai mare parte microorganismele dăunătoare. Chiar dacă ele nu pot reține particulele de dimensiuni extrem de mici, deci nu au o eficiență de 100% în lupta cu Sars-Cov-2 (deși cu toții ne-am dori asta), totuși ele asigură o purificare a aerului remarcabilă, deci nu trebuie ignorate în această perioadă de pandemie.

Un purificator de aer trebuie obligatoriu instalat și în bucătăria profesională, acest spațiu esențial dintr-un restaurant în care trebuie să se respecte cu strictețe toate regulile de igienă necesare.

Evident că la alegerea echipamentului adecvat trebuie să se țină seama și de profilul unității.

Purificatorul de aer profesional, un echipament obligatoriu în orice unitate HoReCa

Este nevoie de obicei de mai multe echipamente de purificare aer pentru un restaurant clasic, decât pentru un bar sau pentru un fast food de mici dimensiuni. Unele foarte bune ca randament poți achiziționa de la TC Romania Crown Cool.

Chiar dacă purificatoarele de aer nu pot să oprească 100% răspândirea coronavirusurilor, nu trebuie ignorat faptul că în toate spațiile închise există particule care pot transporta microorganisme viabile sau toxine. Mai ales în acelea unde există un trafic intens.

Pericole pentru sănătate apar în aceste spații în timpul fiecărui strănut, acces de tuse al unei persoane și au de regulă ca vehicul principal particulele de praf.

Se găsesc microorganisme periculoase în particule cu un diametru mai mare de 100 de nanometri, dar și în unele mult mai mici.

Praful bacterial, având o greutate mai mare, este în suspensie vreme de doar câteva secunde și apoi cade rapid pe diverse suprafețe. Aria de dispersie, datorită greutății pe care o au aceste particule de praf nu depășește 2 – 3 metri. Este bine de știut acest lucru dacă ne referim la gradul de răspândire al agenților patogeni.

Atunci când se mișcă aerul în cameră, aceste particule de praf (de multe ori cu potențial infecțios) se ridică și cad în mod repetat de pe suprafețe, ceea ce le face să fie o sursă de contaminare constantă a mediului aerian pentru o anumită perioadă.

Alege cele mai bune purificatoare de aer de la TC Romania Crown Cool și vei limita extrem de mult acest potențial de îmbolnăvire umană. Poți să le analizezi performanțele tehnice pe tcromania.com!

Cele mai citite articole

Related Articles