TopGear.ro Actualitate Reduceri peste reduceri

Reduceri peste reduceri

de TopGear

Ne apropiem de luna august.. luna in care magazinele pornesc al doilea val de reduceri, atat la haine, cat si la produsele cosmetice.

Daca ti-ai planificat deja concediul, sunt convinsa ca deja ai cheltuit din bugetul alocat hainelor, pe diversele rezervari, bilete de avion daca pleci in afara sau pe diversele distractii, daca ramai pe plan local..in Romania.
Ei bine…chiar si asa..sunt convinsa..ca tot ai tu ceva pus deoparte, pentru o fustita la un super-pret, sau pentru un sacou, pe care in iarna nu ti-ai permis sa ti-l cumperi.

Desi nu sunt adepta imprumuturilor, recunosc ca acum, in perioada reducerilor, este de inteles daca ai ales aceasta varianta pentru a-ti imbogati garderoba.

Asa ca pregateste-ti buzunarele…ia-ti cei mai comozi pantofi, cea mai buna prietena si porniti in cautarea reducerilor!
Atat in mall-uri, cat si in magazinele reprezentantelor, vei putea gasi fel de fel de lucruri si produse la preturi cu mult reduse, pe care cu siguranta ti le vei putea permite de data aceasta.

Recomandarea noastra este sa te duci din prima zi a reducerilor in magazine, daca vrei sa prinzi cele mai frumoase haine, la masurile potrivite. In urmatoarele zile, este posibil sa prinzi numai masurile ramase, de regula, cele mai mari sau cele care au un defect.

Inainte de a porni in goana cumparaturilor, nu uita sa-ti iei cele mai comode sandale si cele mai subtirele haine pe care le ai, eventual o rochita pe care o poti da repede jos atunci cand este nevoie de probezi zecile de hainute si accesorii pe care ti le-ai ales.

Daca nu ti-ai facut pana acum card de fidelitate la nici un magazin, te sfatuim sa o faci inainte de a incepe cea de-a doua runda de reduceri. Nu de alta, dar este posibil ca pe langa reducerea de baza, sa mai beneficiezi de inca un mic discount, in baza cardului de fidelitate.

Cele mai tari brand-uri si cele mai cunoscute si-au facut pregatit deja noile colectii, asa ca mare grija cand pornesti la cumparaturi, sa nu cumva sa te pacalesti si sa alegi numai produse din noile colectii. Acestea nu intra in valul reducerilor de anul acesta, asa ca stai departe de ele daca nu-ti permiti.

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!