TopGear.ro Actualitate Sfaturi pentru inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta

Sfaturi pentru inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta

de TopGear

Sfaturi pentru inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta

Sfaturi pentru inchirierea unei masini atunci cand mergi in vacanta

Pentru multi, vacanta inseamna relaxare, mancare buna si odihna. Pentru altii insa, vacanta inseamna cat mai multe obiective bifate si o calatorie continua. Pentru cei din urma, serviciile de rent a car din zonele pe care le viziteaza pot fi extrem de utile.

Inainte de a cauta firme de inchirieri auto ieftine insa, oricine trebuie sa bifeze o lista de sfaturi. Aceste sfaturi ajuta la obtinerea unor preturi mici si la evitarea diverselor probleme, cum ar fi defectarea masinii in timpul calatoriei.

Ce sfaturi trebuie urmate la alegerea unei firme de rent a car?

1. Cautarea unei companii de inchirieri auto cu pareri bune din partea clientilor. Cuvintele cautate trebuie sa fie „inchirieri auto pareri„. Vor fi descoperite firmele care au reusit sa le ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, precum si firmele care au generat probleme.

2. Alegerea unei masini cat mai economice. Este important sa se caute o firma SwisoRent inchirieri auto ieftine care are o oferta cat mai variata in ceea ce priveste modelele de masini. Pentru a se cheltui cat mai putin in vacanta, masina trebuie sa fie cat mai economica. Evident, cei care au dezvoltat o pasiune pentru vehicule pot incerca sa inchirieze masina visurilor lor;

3. Alegerea unei companii care ofera flexibilitate. Conform celor de la Swiso Rent a Car, flexibilitatea este extrem de importanta. Chiar daca se alege o companie cu sediul in alta zona decat cea a aeroportului sau garii, este sa se urmareasca optiunea de aducere a vehiculului in zona in care ajungi;

Cele mai citite articole

4. Analiza atenta a contractului. Orice inchiriere auto se face pe baza unui contract. Citirea atenta a acestuia este obligatorie. In felul acesta se pot descoperi eventualele clauze care nu sunt avantajoase.

5. Alegerea unei companii care ofera asigurari cat mai complexe. Este important ca orice vacanta sa fie lipsita de griji. Chiar daca implica un cost mai mare, o asigurare complexa care sa acopere absolut toate cheltuielile in cazul unui accident este obligatorie.

De asemenea, pe lista lucrurilor care trebuie bifate la colaborarea cu o agentie de rent a car se numara un depozit cat mai mic sau chiar inexistent, analiza politicii de combustibil (full – full, full-empty sau platit la consum) sau analiza clauzelor privind kilometrii parcursi si trecerea frontierelor. Multe companii pun limite de kilometri efectuati zilnic sau nu accepta trecerea frontierelor de stat.

Extrem de important: Masina trebuie sa fie verificata inainte de primire

Orice masina inchiriata trebuie sa fie atent verificata inainte de primire. O analiza a caroseriei sau a modului in care functioneaza automobilul trebuie sa fie facuta cu foarte mare atentie inainte de semnarea procesului verbal de predare-primire. In caz contrar, eventualele zgarieturi existente deja pe masina pot fi imputate clientilor care nu au facut nicio greseala.Inchirierea unei masini in vacanta poate genera costuri scazute prin eliminarea nevoii de transport in comun, ofera flexibilitate si economii de timp. Daca este bine facuta, merita din plin.

Cele mai citite articole

Related Articles