TopGear.ro Actualitate Sfaturi utile pentru alegerea spatiului de birouri

Sfaturi utile pentru alegerea spatiului de birouri

de TopGear

Persoanele care cauta birouri de inchiriat Timisoara sau in orice alt oras ar trebui sa tina cont de mai multe sfaturi pentru alegerea locului potrivit. Recomandarea specialistilor este sa se analizeze toata lista de mai jos si sa se aleaga locatia cea mai avantajoasa atat ca pret cat si in urma caracteristicilor.

Birouri de inchiriat Timisoara – locatie

Locatia este foarte importanta atunci cand este ales un spatiu de birouri. In momentul in care in birourile respective vor lucra angajatii si se vor prezenta clientii, spatiul trebuie sa fie cat mai usor accesibil si intr-o zona cat mai buna. Chiar daca preturile in zonele mai putin bune sunt mai avantajoase, aceasta pozitionare poate determina absenta completa a clientilor si poate pune in dificultate angajatii. Cu siguranta iti doresti ca angajatii sa fie multumiti si sa vina sau sa plece in siguranta de la serviciu.

Dimensiunea spatiului

Spatiul trebuie sa fie suficient de mare pentru ca toti angajatii sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii. Analizand foarte bine necesarul de spatiu si numarul de obiecte incluse in el, spatiul de birouri inchiriat va fi cel optim. Este foarte important de mentionat faptul ca atunci cand angajatii sunt inghesuiti intr-un spatiu mult prea mic pentru ei, nu se vor simti bine si productivitatea va cunoaste modificari dramatice.

Cele mai citite articole

Iluminarea spatiului

Este recomandat sa alegi un spatiu pentru birou cu acces la iluminare naturala pe o perioada cat mai lunga sau sa asiguri surse de iluminare suficient de puternice. Lumina este cea care contribuie la confortul angajatilor si la o viata sanatoasa. Atunci cand angajatii sunt nefericiti sau nu se simt bine la locul de munca, obosesc repede si nu au un mediu sanatos in care sa isi desfasoare activitatea, ei vor fi din ce in ce mai putin productivi, ceea ce niciun patron nu isi doreste.

Acces la utilitati

Accesul la utilitati este de asemenea de o importanta vitala. Ia in calcul faptul ca angajatii trebuie sa beneficieze de o temperatura optima de lucru, deci o centrala pentru iarna si un aparat de aer conditionat pentru vara sunt absolut necesare pentru ca toti sa se simta bine. Utilitati inseamna si internet sau cablu TV daca este cazul. Internetul joaca un rol cheie in buna desfasurare a activitatii si este important sa stabilesti de la bun inceput cum vrei sa ai internetul, de la ce companie, daca aceasta companie furnizeaza servicii in zona si la ce preturi.

La final este important sa se discute cu proprietarul sau cu reprezentantul sau despre posibilitatea de a face modificari asupra spatiului si despre conditiile in acest sens astfel incat sa determini cum poti folosi spatiul si ce anume ai sau nu voie sa faci.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil