TopGear.ro Actualitate Cine este șoferul de BMW care s-a pus cu tramvaiul? Imagini noi filmate de camera vatmanului

Cine este șoferul de BMW care s-a pus cu tramvaiul? Imagini noi filmate de camera vatmanului

de TopGear

Cine este șoferul de BMW care s-a pus cu tramvaiul? Imagini noi filmate de camera vatmanului

Șoferul de BMW care s-a pus cu tramvaiul a fost sancționat cu o amendă de 2.230 de lei și cu reținerea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Dar cine este personajul principal din imaginile care au devenit virale zilele acestea?

GALERIE FOTO

Tânărul șofer care s-a oprit la semafor în fața tramvaiului, refuzând să mai plece de pe loc desi semaforul arăta culoarea verde, se numește Mark Simion și a jucat fotbal la echipa de juniori a Stelei. A evoluat apoi la echipele de seniori de la Metaloglobus și Carmen. O accidentare l-a forțat însă, să renunțe, dar acesta a ales să rămână în domeniu. Simion este student la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport (UNEFS), unde studiază pentru a devein antrenor de fotbal.

Mark Simion este implicat și în politică, scrie Fanatik, fiind membru în Partida Romilor.

Cele mai citite articole

Autoritățile s-au sesizat și au deschis un dosar penal pentru distrugere. ”În urma analizării tuturor imaginilor apărute în spaţiul public, cu privire la incidentul în care au fost implicate un autoturism şi un tramvai, în data de 3 ianuarie a.c., astăzi, ora 08.30, poliţiştii Biroului Accidente Uşoare din cadrul Brigăzii Rutiere, conform legislaţiei  în vigoare, s-au sesizat cu privire la săvârşirea infracţiunii de distrugere şi au întocmit un dosar penal”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră, care îl așteaptă pe tânărul șofer să predea permisul de conducere.

În spatele reacției agresive a lui Mark Simion după ce tramvaiul l-a lovit ușor în spate, mai poate fi un motiv. Acesta intenționa să își vândă mașina, un BMW Seria 5, cu an de fabricație 2014.

“Nu deranj. cu oferte care n au nici o legatura cu pretul corect al masinii!!! Tin sa precizez ca masina este intretinuta obsesiv!!! Si nu ma grabesc sa o dau deoarece arata si merge ireprosabil!!! Motivul vanzarii: vreau sa mi i au ceva mai nou. NU este XDRIVE! Schimb cu Range Rover Sport Alb ofer diferenta”, sună anunțul publicat de Simion pe olx și dezactivat ulterior. Mark trebuie să-și înlocuiască acum bara spate, îndoită serios de tramvai.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles