TopGear.ro Actualitate Surpriză! Care este, de fapt, marca auto cel mai des confiscată de Banca Transilvania

Surpriză! Care este, de fapt, marca auto cel mai des confiscată de Banca Transilvania

de TopGear

Mașinile premium au un preț mai ridicat față de celelalte mărci, chiar dacă sunt la mâna a doua.

Audi este marca cea mai recuperată de către Banca Transilvania. Există pe site-ul bancii mai multe oferte cu mașini de la Audi scoase la vânzare după ce banca le-a recuperat de la diverse persoane sau firme.

Ofertele variază de la prețuri de 9.500 de EURO (TVA inclus) pentru un AUDI A6 3.0 TDI 239CP QUATTRO din 2009, cu 209.693 km la bord, la un SUV AUDI Q7 3.0 TDI din 2016 cu 63.000 km, care costă 43.257 de EURO (inclusiv TVA).

Între ele mai găsim și modele precum Audi A5, A6, A7 sau Q5. Câteva din ele au kilometraje care se apropie sau depășesc 200.000 de km, și toate au motoare pe motorină, vechea obsesie a românului pentru mașini diesel care să consume cât mai puțin.

Banca este destul de flexibilă când vine vorba de modul de plată cu care clienții pot achita un anumit automobil. Mașinile se pot achita prin leasing financiar, credit sau cash.

A6 cu 326 CP este cel mai puternic Audi din ofertă

Cele mai citite articole

Cel mai puternic din lista de mașini este un AUDI A6 cu motor V6 de 3.0 litri TDI BI-TURBO care produce 326 CP fabricat în 2016. Are 112.109 de km la bord, motor diesel și dotări precum: ABS, ESP, cutie automată, tracțiune integrală QUATTRO, climatronic – 4 zone, Radio CD, tempomat, navigație, senzori parcare, interior Piele, scaune încălzite, geamuri electrice, oglinzi electrice, închidere centralizată, jante aliaj, computer bord, faruri LED, volan reglabil, padele, senzori ploaie, cenzori lumina, cotieră, camera marsarier și sonorizare Bose.

Mașina aceasta costă 33.320 EURO (inclusiv TVA)

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles