TopGear.ro Actualitate Un șofer din România este oprit în Ungaria. Reacția polițiștilor când află că omul vine din Milano – VIDEO

Un șofer din România este oprit în Ungaria. Reacția polițiștilor când află că omul vine din Milano – VIDEO

de TopGear

Un șofer român a postat pe Facebook momentul în care este oprit în Ungaria pentru un control de rutină, și reacția polițiștilor când află că bărbatul se întoarce din Italia.

Din înregistrare ne putem da seama că șoferul se întorcea spre România, prin Ungaria. La un moment dat, în fața lui, apare o mașină de poliție care îi face semn să oprească.

Unul dintre oamenii legii coboară din mașină pentru a-i cere documentele, iar când află că șoferul se întoarce din Italia (Milano, mai exact), polițistul merge să discute ceva cu colegul său, după care renunță la control.

„Când te oprește Poliția în Ungaria tot ce trebuie să faci este să spui că vii de la Milano”, a fost mesajul șoferului.

Cele mai citite articole

Pe video apare o dată din anul 2017, dar în comentariul postării șoferul povestește că nu ar fi setată corect camera. Conform acestuia, clipul este filmat recent, 8 martie 2020.

Probabil, polițiștii din Ungaria s-au temut de coronavirus, iar când au auzit că șoferul vine dintr-o zonă contaminată au preferat să-l lase să plece.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles