TopGear.ro Actualitate Top 5 mașini clasice superbe de vânzare pe autovit.ro

Top 5 mașini clasice superbe de vânzare pe autovit.ro

de TopGear

Sunt bătrâne, dar superbe. Sunt exact ca vinul, devin tot mai bune pe măsură ce trece timpul. Top 5 mașini clasice de vânzare pe autovit.ro.

GALERIE FOTO

Apare în lista de modele clasice britanicul Triumph Spitfire. Cel  scos la vânzare pe autovit.ro a văzut lumina zilei în 1971 și a fost îngrijit, se pare, ca un bibelou de cristal: are doar 10.000 de kilometri la bord. 14.900 de euro cere pe roadster-ul roșu.

Pe lista de mașini clasice superbe de pe autovit.ro își face loc și un Ford Model A Coupe. Mai are puțin și împlinește un secol, dar arată de parcă a ieșit ieri pe porțile uzinei. Născut în Statele Unite, Ford-ul istoric a parcurs doar 22.240 de kilometri. Are motor de 3,5 litri și 39 de kilometri.

Nu putea lipsi din top un BMW Seria 8 din tinerețea părinților noștri. Coupe-ul bavarez are motor de 5.0 litri și 308 cai putere, transmisie manuală și tracțiune spate. A împlinit 30 de ani și a parcurs – aici vine un număr psihologic – 9.999 kilometri. Cu o nuanță care întoarce capete, coupe-ul german costă 26.800 euro.

Cele mai citite articole

Un Mercedes-Benz SL din 1972 se vinde pentru 57.000 de euro. Cabrioletul roșu a parcurs 173.042 de kilometri în aproape jumătate de secol de viață. Mașina, care a fost restaurată cu piese originale și care a primit un soft top nou, se vinde la pachet cu certificatul emis de Federația Internațională a Vehiculelor Istorice.

Un Rolls-Royce Silver Shadow se vinde cu 8.900 de euro. Modelul din 1973 are caroserie în două culori, scaune îmbrăcate în piele neagră și are volan pe dreapta. Numai 17.000 de kilometri a parcurs ultra-luxosul Rolls.

Citește și:

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles