TopGear.ro Diverse Watch GT 3 Pro – un smartwatch cu autonomie mare a bateriei

Watch GT 3 Pro – un smartwatch cu autonomie mare a bateriei

de TopGear

Tot mai multa lume cauta sa beneficieze de avanajele si de functionalitatile oferite de ceasurile inteligente. Indiferent daca vorbim despre utilizarea unor astfel de ceasuri pentru activitatile zilnice sau daca astfel de ceasuri sunt alegerea preferata atunci cand vorbim despre activitati sportive, un ceas inteligent poate sa ne ofere functiile de care avem nevoie pentru a ne face viata mai usoara in fiecare zi.

Pe de alta parte, multitudinea de functii si de aplicatii cu care vin ceasurile smart presupun un consum important al bateriei. Tocmai din acest motiv utilizatorii apreciaza ceasurile smart care ofera o autonomie cat mai mare a bateriei. Unul dintre ceasurile smart cu o autonomie mare a bateriei este modelul Watch GT 3 Pro de la Huawei.

Durata de viata a bateriei pentru GT 3 Pro

Atunci cand vorbim despre Huawei Watch GT 3 Pro baterie avem in vedere doua moduri de utilizare a ceasului. In versiunea de utilizare obisnuita durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile. Pentru aceasta durata de viata a bateriei, producatorul a imaginat un scenariu care se incadreaza in cel tipic de utilizare. 

Acest scenariu include 30 de minute de apeluri prin Bluetooth, 30 de minute de muzica pe saptamana, activarea functiilor pentru monitorizarea ritmului cardiac si pentru monitorizarea somnului, notificari pentru mesaje, 90 de minute de antrenament cu GPS-ul activat si pornirea ecranului de 200 de ori pe zi. Toate acestea in intervalul unei saptamani.

Cele mai citite articole

A doua varianta pentru utilizarea ceasului este cea intensiva, iar pentru aceasta varianta durata de viata a bateriei este de 4 zile. In cadrul scenariului de utilizare intensa regasim 30 de minute de apeluri prin intermediul Bluetooth-ului, 30 de minute de redare de muzica, activarea functiei pentru monitorizarea ritmului cardiac si pentru monitorizarea somnului, activarea functiei pentru monitorizarea stresului, 180 de minute de antrenament pe saptamana cu functia GPS activata, activarea notificarilor de mesaje si pornirea ecranului timp de 30 de minute pe zi. Toate aceste functionalitati sunt calculate pentru intervalul de o saptamana.

Watch GT 3 Pro – un smartwatch potrivit pentru oricine

Pornind de la durata de viata a bateriei, dar si de la numeroasele functii si functionalitati pe care modelul GT 3 Pro de la Huawei le propune utilizatorilor, se poate spune ca noul model lansat de Huawei se potriveste pentru oricine doreste sa aiba la incheietura mainii un dispozitiv inteligent si care sa ii faca viata mai usoara in fiecare zi.

Cand vorbim despre Huawei Watch GT 3 Pro baterie avand o autonomie de pana la 7 zile vorbim despre un ceas inteligent care nu trebuie mereu incarcat si care nu se descarca foarte usor. Mai ales atunci cand utilizatorii aleg doar functiile de care au nevoie pentru activitatile pe care le desfasoara frecvent sau pentru anumite activitati desfasurate ocazional.

Cu alte cuvinte, atunci cand esti in cautarea unui ceas smart cu baterie durabila, poti sa ai in vedere achizitionarea modelului Watch GT 3 Pro de la Huawei.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil