TopGear.ro Diverse Bucura-te de calitatea audio de top cu ajutorul castilor FreeBuds Pro 2 de la Huawei

banner

Bucura-te de calitatea audio de top cu ajutorul castilor FreeBuds Pro 2 de la Huawei

de TopGear

Esti in cautarea unor casti in-ear care sa iti ofere calitate audio de top, un design elegant si minimalist? In acest caz poti sa ai in vedere castile FreeBuds Pro 2 de la Huawei. Aceasta pereche de casti este cea mai recenta varianta propusa de brand-ul Huawei din domeniul castilor in-ear. In ceea ce urmeaza vei putea afla mai multe detalii despre caracteristicile si functionalitatile pe care castile Huawei FreeBuds Pro 2 le ofera utilizatorilor.

Casti proiectate impreuna cu Devialet

Primul aspect care trebuie mentionat atunci cand vorbim despre castile FreeBuds Pro de la Huawei se refera la colaborarea brand-ului chinezesc cu francezii de la Devialet. Aceasta companie franceza este una dintre cele mai renumite atunci cand avem in vedere produsele din domeniul ingineriei acustice. Cu alte cuvinte, castile FreeBuds se bazeaza pe expertiza si experienta brand-ului Devialet in privinta sunetului si a calitatii audio.

Principalele functii

Exista mai multe functii pe care perechea de casti FreeBuds Pro 2 de la Huawei le propune. Sistemul de sunet al castilor este dublu de rezolutie inalta de 14-48k Hz. Structura ANC cu 3 microfoane de pana la 47 dB ofera apeluri extrem de clare si un sunet la calitate de top in timpul utilizarii castilor. Durata de viata a bateriei de pana la 30 de ore este un alt aspect care aduce un plus important in privinta castilor Huawei FreeBuds Pro 2. Conectivitatea cu doua dispozitive si compatibilitatea cu iOS si Android sunt alte doua functii extrem de apreciate in cazul celui mai nou model de casti in-ear de la Huawei.

Ascultare personalizata

In momentul in care alegi sa te bucuri de functiile modelului de casti FreeBuds Pro 2 ai posibilitatea de a adapta in orice moment si chiar in timp real sunetul astfel incat acesta sa fie potrivit pentru tine. Setarea constanta a calitatii optime a sunetului prin faptul ca poti regla perfect sunetul tinand cont de nivelul volumul in timp real si de structura canalului auditiv este fara doar si poate un mare plus adus de aceasta pereche de casti.

Nu se pierde nici cel mai mic detaliu

Datorita faptului ca vorbim despre un set de casti care accepta codecul 4 LDAC de rezolutie inalta si prin prisma certificarii HWA si Hi-Res Audio Wireless, castile Huawei FreeBuds Pro 2 permit o transmisie ultra-rapida cu o viteza de pana la 990 kbps. In consecinta orice sunet pur va fi de o fidelitate foarte inalta, fara ca vreun detaliu sa se piarda atunci cand folosesti aceste casti.

Apeluri perfecte

Nu in ultimul rand castile FreeBuds 2 Pro sunt echipate cu 4 microfoane care au functionalitate de anulare a zgomotului pe durata apelurilor. Altfel spus, mediul inconjurator nu va putea afecta calitatea sunetului pe durata apelurilor si nici atunci cand asculti muzica sau cand urmaresti un film. Cele 4 microfoane se refera la un microfon pe baza conductiei osoase si trei microfoane suplimentare. Tehnologia de anulare a zgomotului se bazeaza pe retele neuronale profunde.

Related Articles

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!