TopGear.ro Diverse Cum sa lucrezi eficient de acasa cu ajutorul laptopului Huawei MateBook D16?

Cum sa lucrezi eficient de acasa cu ajutorul laptopului Huawei MateBook D16?

de TopGear

Cum sa lucrezi eficient de acasa cu ajutorul laptopului Huawei MateBook D16?

In ultimii ani munca de acasa a devenit noul mod de organizare a activitatii pentru foarte multe companii si un nou mod de viata pentru tot mai multe persoane. Foarte multi angajati au descoperit beneficiile de a efectua sarcinile pentru locul de munca direct din confortul propriei locuinte. 

Insa pentru ca productivitatea sa fie la fel de mare si indeplinirea sarcinilor sa fie eficiente, este nevoie ca angajatii sa poata folosi dispozitive la fel de performante precum cele de la birou. Unul dintre laptopurile care pot contribui la indeplinirea cu succes a oricaror sarcini pentru birou, chiar si atunci cand sunt realizate de acasa, este MateBook D16 de la Huawei.

Performanta si design atractiv

Orice angajat care lucreaza de acasa isi doreste sa aiba un dispozitiv performant si in acelasi timp care sa nu ocupe mult spatiu. Laptopul MateBook D16 este modelul recent lansat de catre brand-ul Huawei tocmai pentru a raspunde acestor cerinte. Performantele foarte inalte ale laptopului se imbina excelent cu un design elegant si minimalist. Toate acestea intr-un laptop cu greutate mica si cu dimensiunile unui laptop clasic. 

In acelasi timp vorbim despre un laptop cu ecran mare de 16 inchi. Noul laptop de la Huawei este usor de transportat, fiind perfect pentru persoanele care nu doresc sa ocupe spatiu acasa cu un computer PC desktop sau pentru aceia care nu isi doresc sa amenajeze un spatiu destinat pentru activitatile de birou in propria locuinta.

Cele mai citite articole

Ecranul de 16 inchi este foarte ofertant si asigura o vizibilitate excelenta fara efort. Corpul laptopului este metalic. Prin prisma materialelor folosite pentru realizarea laptopului, dar si prin prisma greutatii reduse, laptopul poate fi folosit atat acasa, cat si pe terasa sau in cafeneaua preferata. Il poti foarte bine lua la intalnirile de afaceri sau in calatoriile cu familia. Ecranul mare FullView poate fi folosit fara probleme pentru vizionarea de video-uri sau filme.

Bucura-te de un laptop cu rama subtire

De foarte multe ori angajatii au nevoie de un ecran suficient de mare pentru un spatiu de lucru ofertant si pentru derularea mai multor sarcini simultan. Modelul MateBook D16 este perfect in acest sens. Ecranul de 16 inchi nu inseamna dimensiuni mai mari ale laptopului, raportul dintre ecranul laptopului si corpul acestuia fiind de 90%. In acest mod utilizatorii vor putea vizualiza atat documente la o rezolutie foarte buna, cat si grafice.

Toate acestea sunt disponibile pe un laptop foarte performant din perspectiva procesorului. Echipat cu procesorul Intel Core seria H de generatia a 12-a, laptopul MateBook D16 ruleaza pe RAM cu doua canale si pe o unitate de tip SSD de viteza mare. Nucleele laptopului sunt organizate astfel incat sa functioneze atat pentru sarcini intensive, cat si pentru sarcini obsinuite. Tocmai din acest motiv este un laptop perfect pentru multitasking.

Avand in vedere ca multitasking-ul caracterizeaza activitatea in foarte multe domenii de activitate care implica munca de tip home-office, cu siguranta ca oricine lucreaza de acasa poate avea in vedere achizitionarea modelului de laptop MateBook D16 de la Huawei.

Cele mai citite articole

Related Articles