TopGear.ro Diverse Descopera de ce merita sa investesti intr-un telefon cu ecran pliabil

Descopera de ce merita sa investesti intr-un telefon cu ecran pliabil

de TopGear

Descopera de ce merita sa investesti intr-un telefon cu ecran pliabil

Telefoanele smart cu ecran pliabil sunt disponibile in diferite versiuni, modele si sub diferite brand-uri. Interesul consumatorilor pentru astfel de telefoane mobile este tot mai mare. Dovada in acest sens este data de vanzarile de astfel de dispozitive inteligente, dar si de faptul ca noi modele de telefoane cu ecran pliabil sunt lansate pe piata.

Daca pana acum ai ezitat sa achizitionezi un telefon mobil pliabil sau daca nu ai luat inca hotararea daca merita sa investesti intr-un astfel de dispozitiv, in ceea ce urmeaza sunt subliniate principalele argumente pentru care o astfel de investitie poate fi alegerea potrivita.

Display mare, portabilitate ridicata

Un prim argument pentru care merita sa ai in vedere un astfel de telefon cu ecran pliabil se refera la faptul ca vei avea la indemana un display mare. Este un display pe care poti folosi diferite aplicatii si unde vizibilitatea este mult mai buna decat in cazul telefonul smart clasic. In acelasi timp vei beneficia de o portabilitate ridicata. Dimensiunea telefonului cand ecranul este pliat este aceeasi cu a unul telefon mobil obisnuit.

Multitasking-ul

Cele mai citite articole

Un al doilea motiv pentru care merita achizitia unui telefon smart cu ecran pliabil se refera la posibilitatea de a desfasura mai multe activitati in acelasi timp. Astfel vei putea citi mesajele, notificarile primite, concomitent cu vizionarea unui clip pe Youtube sau cu participarea la o conferinta online. Acest lucru este posibil prin intermediul functiei de ferestre multiple, asa cum este de exemplu in cazul modelului Mate XS 2 de la Huawei.

Un singur dispozitiv pentru functionalitati multiple

Daca ai nevoie de functionalitatile unei tablete sau chiar ale unui laptop, trebuie sa stii ca prin achizitionarea unui telefon cu ecran pliabil vei putea folosi un singur dispozitiv pentru diferite sarcini. Cu alte cuvinte, nu vei mai fi nevoit(a) sa calatoresti avand la tine mai multe dispozitive. Cu telefoanele cu ecran pliabil vei putea folosi telefonul sub forma unei tablete. In acest mod vei putea face chiar o economie prin faptul ca nu va mai fi nevoie sa achizitionezi o tableta. Mai mult, daca vei gasi o oferta Mate XS 2, ultimul model de telefon cu ecran pliabil de la Huawei, cu siguranta ca vei face o investitie inspirata.

Fotografii de calitate excelenta

Un alt motiv pentru care poti lua in considerare investitia intr-un telefon smart cu ecran pliabil este dat de calitatea excelenta a fotografiilor obtinute cu ajutorul camerelor care echipeaza acest telefon smart. Prin prisma calitatii camerelor si a functiilor multiple de fotografiere, oricine este pasionat de fotografie poate sa se bucure de fotografii la rezolutie foarte buna.

Te bucuri de ultimele inovatii in tehnologie

In cele din urma putem aminti si aspectul cu privire la faptul ca vei profita de ultimele inovatii in domeniul tehnologiei. Tocmai din acest motiv merita sa achizitionezi astfel de telefoane smart cu ecran pliabil, mai ales daca gasesti o oferta Mate XS 2 de la Huawei, acesta fiind ultimul model de telefon cu ecran pliabil lansat de producatorul chinezesc.

Cele mai citite articole

Related Articles