TopGear.ro Actualitate Cum arată și cât costă cea mai ieftină Dacia Logan vândută pe site-ul auto mobile.de

Cum arată și cât costă cea mai ieftină Dacia Logan vândută pe site-ul auto mobile.de

de TopGear

Cea mai ieftină Dacia Logan vândută pe site-ul auto mobile.de costă 7.770 de euro și este aproape nouă. Mașina este în garanție pentru următorii trei ani.

Galerie foto

Cea mai ieftină Dacia Logan la vânzare pe site-ul german auto mobile.de este în versiune SCe 73, cu motor de 1.0 litru pe benzină, care dezvoltă 73 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală cu cinci trepte.

Conform anunțului de vânzare, mașina a fost înmatriculată în urmă cu un an și a parcurs până acum 342 de kilometri.

Ca dotări, vânzătorul trece în contul mașinii ABS, care este obligatoriu la orice mașină nouă pe teritoriul Europei, airbag-uri față, care, de asemenea, sunt obligatorii conform normelor europene, servodirecție și lumini de zi cu tehnologie LED.

Ce dotări are cea mai ieftină Dacia Logan de pe site-ul mobile.de?

Cele mai citite articole

Mașina nu are aer condiționat și are bara din față și cea din spate din plastic negru. Bara în culoarea caroseriei este disponibilă la următoarea linie de echipare Ambiance.

Fără cosutri suplimentare este și vopseaua Blanc Glacier a sedanului din anunț construit la Mioveni și vândut în Germania. Și jantele sunt cele din echiparea standard.

Mai scumpă sau mai ieftină decât în România?

Deși în anunțul publicat pe mobile.de nu este precizat, analizând dotările și aspectul mașinii, putem spune că este vorba despre linia de echipare Acces, cea mai accesibilă din gama Logan.

În România, Dacia Logan cu echipare Acces și cu motorizarea SCe 73, ca modelul din anunț, are un preț de pornire de 7.530 de euro. Pe site-ul mobile.de, aceeași versiune, dar rulată și cu un an vechime, costă cu  240 de euro mai mult.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles