TopGear.ro Actualitate Alegerea unui vehicul rulat de la Auto Schunn – cea mai bună idee atunci când cauți un autoturism second-hand

Alegerea unui vehicul rulat de la Auto Schunn – cea mai bună idee atunci când cauți un autoturism second-hand

de TopGear

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, găsești o gamă variată de auto rulate sau vehicule noi, modele deja cunoscute și apreciate sau noutăți pe piața auto.

Când te gândești să cumperi un automobil nou Mercedes-Benz, ai la dispoziție numeroase soluții. Există reprezentanțe Mercedes sau dealeri cu experiență care te pot ajuta să iei o decizie.

La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz cu reprezentanțe în Arad, Deva, Sibiu, Suceava și Timișoara, găsești o gamă variată de auto rulate sau vehicule noi, modele deja cunoscute și apreciate sau noutăți pe piața auto.

Specialiștii Auto Schunn sunt pregătiți să răspundă oricăror întrebări iar cumpărarea unui auto second hand e mai simplă ca niciodată. Vehiculele rulate Mercedes-Benz Certified sunt avantajoase, mai ales când dorești un anumit model și ai un buget mai mic, care nu îți permite achiziția unui vehicul nou.

Oferta de autoturisme rulate de la Auto Schunn acoperă aproape toată gama de modele Mercedes, modelele rulate având un kilometraj de maximum 150.000 km și nefiind mai vechi de 6 ani.

Autovehiculele Mercedes-Benz Certified rulate beneficiază de o verificare  tehnică detaliată, special concepută pentru vehiculele second hand. Tehnicienii autorizați de Mercedes aplică regulile și normele de calitate ale fabricantului german, pentru a oferi clienților autoturisme într-o stare tehnică excelentă.

Un model Mercedes-Benz rulat trebuie să ofere conducătorului auto aceeași plăcere și satisfacție pe care ar avea-o la volanul unui vehicul nou, să remarce aceleași calități și performanțe ale mașinii. De aceea, autoturismele rulate beneficiază în plus de garanția oferită de Mercedes-Benz pentru un plus de siguranță și încredere, oferind certitudinea că ai achiziționat autovehiculul potrivit pentru tine.

Cele mai citite articole

Garanția europeană de 24 de luni este foarte apreciată de clienți. Un autoturism second hand care beneficiază de reparații cu piese originale își va păstra intacte performanțele și va asigura un rulaj excelente, indiferent de starea vremii. Centrele de service puse la dispoziție de Auto Schunn au specialiști calificați, lucrează doar cu piese originale sau re-manufacturate conform reglementărilor producătorului de autoturisme.

Reviziile gratuite de care beneficiază modelele Mercedes-Benz rulate Certified sunt oferite pe o perioadă de maxim 6 luni de la cumpărarea vehiculului sau un rulaj de maxim 10.000 km.

Autovehiculele Mercedes-Benz second hand comercializate de dealerul Auto Schunn sunt atent verificate și inspectate în peste 200 de puncte, înainte de a face parte din ofertă. De cele mai multe ori, livrarea imediată a autoturismului impune ca acesta să ofere calitate și eficiență, să fie deja inspectat și într-o stare tehnică excelentă.

Rulajul automobilelor este verificat de specialiști, corespunde fidel realității, pentru ca clienții să fie siguri de achiziția lor.

Folosirea pieselor de schimb originale, a reviziilor efectuate la timp conform graficului, intervențiile și reparațiile executate cu acuratețe, toate contribuie la menținerea performanțelor acestor vehicule rulate Mercedes-Benz.

Pentru a testa mașina dorită, Auto Schunn oferă posibilitatea unui test drive. Reprezentanțele acestui dealer auto permit testarea cu o programare prealabilă de 24 de ore, pentru oricare din vehiculele oferite spre vânzare din categoria de autoturisme rulate Mercedes-Benz.

Preocuparea pentru calitate și excelență a atras tot mai mulți doritori de vehicule rulate, care au optat pentru achiziția unui Mercedes-Benz Certified din oferta Auto Schunn.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil