TopGear.ro Actualitate Când se deschide metroul din Drumul Taberei? Anunțul făcut de ministrul Transporturilor

Când se deschide metroul din Drumul Taberei? Anunțul făcut de ministrul Transporturilor

de TopGear

Vești bune pentru locuitorii cartierului Drumul Taberei. Ministrul Transporturilor a declarat că metroul din Drumul Taberei va fi dat în folosință în iunie 2020.

Ministrul Lucian Bode spune că lucrările de automatizări şi siguranţă pentru Magistrala 5 (Eroilor – Râul Doamnei) au termen de începere în luna aprilie, iar contractorul are la dispoziţie între 6 și 8 săptămâni pentru finalizarea lor. El şi-a exprimat speranţa că noua magistrală va putea fi dată în folosinţă în iunie 2020.

„… la partea de structură avem un contract, şi este executat în proporţie de 95%, la partea de finisaje avem alt contract, şi este executat în proporţie de 73%, iar ultima componentă, cea de siguranţă şi automatizare, aici contractul este realizat cam în proporţie de 40%, în sensul că s-au achiziţionat toate echipamentele, aproape toate, nouăzeci şi la sută din echipamente, urmează a interveni, a face efectiv lucrările. La componenta de automatizări, ei nu pot să facă automatizările până când nu se finalizează structura. Înţeleg că în aprilie vor finaliza componenta de structură, şi automat au 6-7-8 săptămâni cei care se ocupă de partea de automatizări să îşi finalizeze lucrările”, a declarat Lucian Bode.

Cele mai citite articole

Sursă: Digi24.ro

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles