TopGear.ro Electrice Ce rezultă dacă combini Tesla și BMW Seria 7? Lucid Air, un sedan superb de 1000 de CP – GALERIE FOTO

Ce rezultă dacă combini Tesla și BMW Seria 7? Lucid Air, un sedan superb de 1000 de CP – GALERIE FOTO

de TopGear

Lucid Motors va dezvălui modelul electric Air – un sedan luxos capabil de 378 de km / h, în cadrul Salonului Auto de la New York, din aprilie.

Dezvăluit pentru prima dată sub formă de prototip în decembrie 2016, Air este poziționat ca rival pentru Tesla Model S, precum și limuzine premium alimentate cu combustibil convențional, precum BMW Seria 7 și Mercedes-Benz Clasa S.

În versiunea cu tracțiune spate, Air are un pachet de baterii de 75kWh de la Samsung și un motor electric care produce 400 de CP. Acesta va fi capabil de o autonomie de 368 de km cu o singură încărcare și va fi disponibil pentru un preț, în SUA, de 52.500 de dolari (aproximativ 47,28o de euro).

Modelul cu tracțiune integrală mai primește un al doilea motor pentru o putere totală a sistemului de 1000 CP și este de așteptat să gestioneze peste 640 de km cu o singură încărcare, datorită unei baterii de 130kWh.

Cele mai citite articole

GALERIE FOTO

Air are în standard cinci locuri, dar două scaune individuale „executive” sunt disponibile ca parte a unui versiuni superioare. Modelul va oferi funcții de conducere autonomă, deși nu este clar dacă va dispune de un mod complet de Pilot Automat precum cel al lui Tesla Model 3.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles