TopGear.ro Actualitate Ce decizie a luat Mazda în plină pandemie de coronavirus. Este singura companie auto care s-a gândit să facă așa ceva

Ce decizie a luat Mazda în plină pandemie de coronavirus. Este singura companie auto care s-a gândit să facă așa ceva

de TopGear

Mazda a găsit o modalitate de ajuta în lupta cu COVID-19. Compania auto oferă lucrătorilor din domeniul sănătății din SUA, aflați în primele linii ale luptei cu coronavirus, schimbări gratuite de ulei și servicii de curățare a mașinilor.

Programul nu se limitează doar la modelele Mazda, deci și proprietarii altor mărci de mașini sunt eligibili pentru serviciile gratuite.

Programul național s-a extins după ce câțiva dealeri Mazda au implementat programe similare la nivel local. Cei de la Mazda apreciază că se va cheltui o sumă de cel puțin 5 milioane de dolari pentru această inițiativă, supranumită programul Essential Car Care, care este programat să fie țină până la data 4 mai.

Cele mai citite articole

Lucrătorii din sistemul medical vor trebui să arate un ecuson pentru a avea parte de acest serviciu. Oferta nu poate fi transferată altor persoane. După efectuarea schimbărilor de ulei, dealerii Mazda vor curăța vehiculele.

Industria auto a jucat un rol important în combaterea epidemiei COVID-19. Diverși producători auto lucrează la producerea de ventilatoare, respiratoare, halate, măști chirurgicale și viziere pentru personalul medical.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil