TopGear.ro Actualitate Peste 5.000 de amenzi de aproape 12 milioane s-au dat în ajunul Paștelui

Peste 5.000 de amenzi de aproape 12 milioane s-au dat în ajunul Paștelui

de TopGear

Poliţiştii au dat într-o singură zi peste 5.000 de amenzi de aproape 12 milioane de lei pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea. Peste 340 de maşini cu mai mult de 1.200 de persoane au fost preluate din zonele de frontieră.

Conform Poliţiei Române, aproape 14.000 de poliţişti au fost vineri la datorie, în misiunile pentru menţinerea ordinii publice în zona spitalelor şi locaţiilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulaţiei, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto ori a autovehiculelor ce transportă materiale medicale sau pentru identificarea persoanelor în cadrul anchetelor epidemiologice.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au verificat 35.922 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantina, scrie Mediafax.

342 de autovehicule (cu 1.216 persoane) au fost preluate, din zonele de frontieră.

Cele mai citite articole

De asemenea, poliţiştii au constatat 6 infracţiuni de zădărnicire a combaterii bolilor.

Vineri, în urma verificărilor în teren, au fost date 5.416 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplasarea/libera circulaţie, în valoare de peste 11.800.000 de lei.

Tot vineri, poliţiştii au prins 147 de persoane în flagrant delict în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte 2 persoane urmărite. În trafic, poliţiştii au constatat 97 de infracţiuni rutiere, fiind reţinute 182 de permise şi retrase 131 de certificate de înmatriculare.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil