TopGear.ro Actualitate Ce fel de cumparator esti de Black Friday?

Ce fel de cumparator esti de Black Friday?

de TopGear

Sarbatoarea reducerilor poate avea din perspective sociale si efecte negative. Black Friday, sau mai bine spus, acea perioada a anului in care magazinele fizice sau online se intrec in reduceri si oferte pentru consumatori nu este tot timpul abordata intr-un mod corect.

Ca sa fim mai clari, unerori e acel moment cand aproape intreaga populatie a lumii, intrucat nu se aplica doar pe o anumita regiune a lumi, sau o tara specifica (precum America), intra intr-un anumit spirit ce ii face mult mai predispusi sa isi cheltuie economiile agonisite intr-un an ori o alta lunga perioada de timp.

Acest spirit ii face pe multi sa fie necalculati, mergand pana la ideea de a nu se mai intreba ori sa se gandeasca daca chiar au nevoie de anumite produse. E de la sine inteles faptul ca pentru unii dintre noi, ideea de a nu iti cumpara nimic de Black Friday poate insemna in adevaratul sens chiar un esec al perioadei, indiferent daca nevoile consumatorului nu sunt de la inceput cele mai justificate. 

Recunoastem totusi ca sunt si persoane care stau si se gandesc bine ce sa isi cumpere, analizeaza evolutia pretului in timpul anului si iau cea mai buna decizie, una calculata si analizata din mai multe puncte de vedere. Din pacate numarul acestor persoane este mai mic, mult mai mic decat cel al cumparatorilor impulsivi, care traiesc pentru acel impuls de energie care mareste nivelul de serotonina (hormonul fericirii), facandu-i mult mai impliniti si fericiti cu ei insisi atunci cand achizitioneaza produse de Black Friday.

Cele mai citite articole

In cele din urma, fiecare dintre noi stie din ce categorie face parte. Daca este un cumparator care analizeaza si intoarce pe fiecare parte ofertele, sau daca este cel care se opreste la primul produs si imediat il si pune in cos daca pretul ii sare in evidenta. 

Indiferent in care categorie te regasesti, daca intentionezi sa achizitionezi telefoane performante si accesorii care sa iti imbunatateasca calitatea vietii si sa iti usureze munca, poti sa intri cu incredere pe site-ul celor de la Quickmobile pentru a afla mai multe detalii legate de gama lor larga de produse. Iar daca intri si de Black Friday 2021 la Quickmobile, sigur gasesti cele mai bune oferte de pe piata, la cele mai interesante si cool telefoane.

Caci trebuie sa fim sinceri, aspectul unui telefon si cat de bine te face sa te simti sunt criterii importante pe lista unui cumparator. Printre ele sigur se afla si alte detalii tehnice precum memoria, cati gigabiti are hardul si mai ales cati megapixeli are camera. Ca sa nu mai mentionam faptul ca, daca are doar o camera pe spate, deja pierde interesul cumparatorul, mai ales ca acum trendul ascendent este sa ai un numar cat mai mare de camere pe spatele telefomului, dar, deisgur, si cea frontala trebuie sa aibe specificatii bune, oferind selfie-uri de cea mai buna calitate. 

Un alt element de noutate al Quickmobile.ro este in acest an dat de programul de afiliere Quickmobile.ro, un program care vine atat in ajutorul clientilor existenti cat si a celor noi atrasi de oferte personalizate dar si de posibilitatea obtinerii de avantaje si beneficii comisionate corespunzator. 

Pana una alta nu uita ca in Romania majoritatea magazinelor online si retailerili vor tine anul acesta evenimentul de Black Friday pe data de 12 noiembrie.  Fii astfel pe faza pentru mai multe noutati!

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil