TopGear.ro Actualitate Ce masini au cel mai mic pret CASCO?

Ce masini au cel mai mic pret CASCO?

de TopGear

Ce masini au cel mai mic pret CASCO?

Sursa foto: Adobe Stock

În comparație cu o poliță RCA care este obligatorie prin lege, asigurarea CASCO nu este obligatorie, și tocmai din acest motiv, foarte mulți șoferi nu încheie o astfel de poliță. O poliță CASCO este mult mai importantă față de cum v-ați putea imagina, în special dacă aveți în posesie un autoturism scump atât ca achiziție cât și ca întreținere. 

În general, oamenii trec cu vederea o astfel de asigurare, fără a se documenta și fără a cere brokerilor o ofertă. Un pret CASCO, este mult mai mic și mai avantajos față de cum v-ați putea imagina, iar o soluție foarte avantajoasă o puteți găsi rapid accesând Pint.ro.

Obțineți cel mai bun pret CASCO și protecție indiferent de situație

În prezent, puteți obține un preț CASCO foarte avantajos, astfel încât să vă protejați eficient propriile autoturisme, pentru a le putea păstra cât mai bine atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. Pe zi ce trece, traficul din marile orașe parcă devine din ce în ce mai aglomerat, ceea ce înseamnă că, există și mai multe riscuri în trafic în ceea ce privește probabilitatea de a fi cauzate daune autoturismului dumneavoastră. Prin intermediul unei asigurări CASCO, aveți posibilitatea de a vă repara propriul autoturism, indiferent de modul în care s-a produs dauna. De exemplu, printr-o poliță CASCO, puteți remedia daunele provocate în urma unor fenomene naturale. Fenomenele naturii sunt de vină pentru multe stricăciuni ale autoturismelor, care atrag reparații costisitoare, un exemplu cel mai concret fiind reprezentat de momentul căderilor de grindină. Fără o poliță CASCO, veți fi nevoiți să suportați integral cheltuielile care se datorează din anumite incidentele, fapt care poate avea efecte negative asupra bugetului dumneavoastră.

Pentru a vă convinge de utilitatea încheierii unei astfel de polițe, trebuie să aflați detalii despre asigurarea CASCO și despre beneficiile pe care o astfel de poliță de asigurare vi le oferă.

Beneficiați de toate facilitățile acestui tip de asigurare la un pret CASCO avantajos

Înainte de a încheia orice poliță de asigurare CASCO, trebuie să vă informați cu exactitate ce fel de daune acoperă oferta respectivă. Fiecare firmă de asigurări în parte, oferă facilități diferite. Prețul contează în funcție de facilitățile respective, însă, nu reprezintă un element definitoriu atunci când discutăm despre alegerea unei polițe CASCO potrivite. 

Cele mai citite articole

O asigurare CASCO, poate acoperi daune precum:

  • Avarii precum ciocniri, zgârieturi, lovituri, răsturnări, căderea unor corpuri străine pe mașînă, incendiere și așa mai departe.
  • Acte de vandalism: chiar dacă făptașul nu este descoperit
  • Fenomene naturale: cutremur, inundație, grindină, avalanșă, alunecare de teren, trăsnet.
  • Furt: total sau parțial, precum și tentativă de furt în cazul în care au fost produse daune.

Pe scurt, o asigurare auto CASCO acoperă daunele autovehiculului cauzate de avarii, acte de vandalism, fenomene naturale sau în cazul unui furt, iar asiguratorii pun la dispoziția clienților asigurări CASCO la care se pot adauga sau de la care se pot scoate, anumite riscuri în funcție de necesitățile fiecărui client, precum și în funcție de posibilitățile acestuia – de cât este dispus să plătească pentru o astfel de asigurare facultativă.

Puteți obține cel mai bun pret CASCO pentru o asigurare care acoperă orice tip de auna

Atunci când vorbim despre o asigurare auto full CASCO, discutăm despre o asigurare care acoperă orice tip de daună, indiferent de locul în care a avut loc evenimentul, pe stradă în trafic sau în parcarea blocului ori în parcarea unui mall, și așa mai departe. O asigurare CASCO poate asigura riscuri suplimentare, precum avaria totală dar este indicat să solicitați aceste informații asiguratorului pentru că ofertele pot să difere, astfel încât să puteți avea garanția că ați ales tipul de asigurare potrivit nevoilor dumneavoastră.

Ce mașini au cel mai mic pret CASCO?

Nu există un anumit preț pentru anumite mărci de autoturisme, datorită faptului că, pentru a efectua un calcul pentru o poliță CASCO, sunt luați în considerare mai mulți factori, care se calculează diferit în funcție de fiecare asigurator în parte. Astfel, sunt luate în calcul mai multe aspecte precum valoarea autoturismului, vechimea sa, numărul de riscuri pe care asigurarea le acoperă, istoricul rutier al șoferului, vârsta șoferului, contează inclusiv dacă discutăm despre o persoană fizică sau juridică și lista poate continua. Totuși, mașinile noi și mici de oraș și cu un motor mic, cu șoferi experimentați și fără evenimente, probabil vor beneficia de tarifele cele mai reduse. 

Unde puteți obține un preț CASCO avantajos?

La numai un simplu click distanță, accesând Pint.ro, aveți posibilitatea de a achiziționa o asigurare CASCO la un preț foarte avantajos. 

Pe lângă faptul că puteți obține o poliță CASCO la un preț bun folosind un calculator de oferte disponibil pe site, prin Pint.ro aveți posibilitatea de a opta și pentru o asigurare RCA, puteți solicita asistență rutieră, puteți opta pentru asigurare de călătorie, cât și pentru o asigurare pentru locuință. 

Toate acestea vă sunt puse la dispoziție online, simplu și rapid! Accesați Pint.ro și cu siguranță puteți găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Cele mai citite articole

Related Articles