TopGear.ro Actualitate 10 lucruri interesante despre impresionanta colecție de mașini a lui Puff Daddy

10 lucruri interesante despre impresionanta colecție de mașini a lui Puff Daddy

de TopGear

Rapperul Sean „Diddy” Combs face parte dintre vedetele care dețin o colecție de mașini de-a dreptul impresionantă.

Cunoscut și sub numele de Puff Daddy, P. Diddy sau pur și simplu Diddy, antreprenorul și rapperul Sean Combs s-a bucurat de o carieră lungă și de succes în industria divertismentului, de când a început ca stagiar la Uptown Records în 1990.

La scurt timp a ajuns să își deschidă propria casă de discuri, Bad Boy Entertainment, și a lucrat cu Notorious BIG până la moartea acestuia în 1997.

În acea perioadă, Puff Daddy a început să-și lanseze propria muzică, iar albumul său de debut „No Way Out”, care a inclus un omagiu pentru Notorious B.I.G., a fost nominalizat la cinci premii Grammy, câștigând premiul pentru cel mai bun album de rap.

Puff Daddy și-a continuat munca în industria muzicală, atât ca interpret, cât și în culise, cochetând inclusiv cu actoria și lansându-și propria linie de îmbrăcăminte.

  • Forbes estimează că Daddy are o avere netă de 820 milioane de dolari, ceea ce i-a permis să cheltuiască mult pe impresionanta sa colecție de mașini, care cuprinde de la Ferrari, până la amșini de epocă și  Bugatti Veyron.

Iată câteva fapte mai puțin cunoscute despre această colecție:

10. Deține un Lamborghini Gallardo Spyder de 300.000 de dolari

Puff Daddy deține un Lamborghini Gallardo Spyder de 300.000 de dolari

Puff Daddy iubește mașinile rapide, după cum reiese după vehiculele din garajul său.

  • Lamborghini Gallardo Spyder de 300.000 in valoare de dolari argintiu

Una dintre piesele tari ale colecției sale este un Lamborghini Gallardo Spyder de 300.000 de dolari argintiu, o supermașină italiană puternică cu un motor V10 care a fost botezată după o rasă istorică de tauri de luptă.

9. I-a oferit un Gallardo lui Justin Bieber drept cadou de 16 ani

Puff Daddy i-a oferit un Gallardo lui Justin Bieber drept cadou de 16 ani

Daddy este totodată și un tip generos când vine vorba de mașini.

  • El  i-a dăruit unul dintre vechile sale vehicule Lamborghini Gallardo lui Justin Bieber, când acesta a împlinit vârstă de 16 ani, în 2010.

La doar câteva luni după ce Bieber și-a luat permisul auto, a fost văzut la volanul Lamborghini-ului, în timp ce Daddy îl supraveghea cu atenție din scaunul din dreapta.

8. Mama lui i-a făcut cadou un Cadillac la cea de a  50-a aniversare

Mama lui Puff Daddy i-a făcut cadou un Cadillac la cea de a  50-a aniversare

În 2019, magnatul muzicii și-a sărbătorit cea de-a 50-a aniversare cu o petrecere la care au fost prezente multe celebrități, la conacul său din Beverley Hills.

În ciuda prezenței lui Beyoncé și Kanye West, mama lui Puff Daddy, Janet, a fost cel mai important invitat. Aceasta i-a oferit fiului ei un cadou generos, un nou Cadillac Escalade de 100.000 de dolari.

7. Și-a deschis propria companie de piese auto

Puff Daddy si-a deschis propria companie de piese auto

 Linia de îmbrăcăminte de succes a lui Combs nu este singura afacere a rapperului.

Cele mai citite articole

În 2005, și-a lansat propria companie de piese auto în parteneriat cu Weld Wheel Industries Inc. din Kansas City. Noua companie a creat jante din aluminiu marca Sean John, care aveau un preț cuprins între 700 și 3000 dolari fiecare.

6. Maybach-ul său lovit în parcarea unui restaurant

Maybach-ul lui Puff Daddy, lovit în parcarea unui restaurant

Daddy are și un Maybach în colecția sa, care la un moment dat a fost lovit în timp ce artistul pleca din Restaurantul Mr. Chow din Beverley Hills.

Puff Daddy a dat atunci vina pe paparazzi.

5. Rapperul a vândut 150 de vehicule pe eBay în 2005

Rapperul Puff Daddy a vândut 150 de vehicule pe eBay în 2005

În 2005, se pare că chiar rapperul și-a dat seama că dimensiunea colecției sale de mașini scăpa puțin de sub control. Daddy a anunțat că va vinde 150 de vehicule pe eBay, inclusiv un Lincoln Navigator personalizat.

Fanii care cumpărau în valoare mai mare de 190.000 de dolari erau anunțați că vor primi cadou …. o umbrelă.

4. Corvette-ul din  1958 este una dintre cele mai prețioase mașini din colecția sa

Corvette-ul din  1958 este una dintre cele mai prețioase mașini din colecția lui Puff Daddy

Chiar și dintre toate mașinile grozave din colecția lui Sean Combs, există unele care se remarcă în mod special.

Vehiculul preferat al rapperului este un Corvette  roșu-alb din 1958, o mașină sport clasică. Chiar dacă este departe de a fi cea mai scumpă mașină din garajul său – evaluată la aproximativ 110.000 de dolari – Diddy este înnebunit să se plimbe prin L.A. cu această mașină de epocă.

3. Deține un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe de 500.000 de dolari

Puff Daddy deține un Rolls Royce Phantom Drophead Coupe de 500.000 de dolari

Un alt favorit al lui Combs, cel puțin dacă judecați după câte ori îl scoate din garaj, este Rolls Royce Phantom Drophead Coupe alb de 500.000 de dolari.

Cel mai scump model Rolls Royce de pe piață, Phantom are un impresionant motor V12 și are pe capotă o figurină din aur Spirit of Ecstasy.

2. Colecția include un Ferrari 360 Spider

Colecția lui Puff Daddy include un Ferrari 360 Spider

Un alt vehicul impresionant din garajul rapperului este Ferrari 360 Spider, o uimitoare mașină sport cu două locuri, în ediție limitată.

Mai puțin de 8000 de modele au fost fabricate vreodată, iar un astfel de model se vinde  în prezent pentru aproximativ 120.000 de dolari.

1.A apărut într-o serie de reclame pentru mașinile Fiat

Puff Daddy a apărut într-o serie de reclame pentru mașinile Fiat

Chiar dacă preferă mașinile sport și vehiculele de lux, Puff Daddy a avut o perioadă în care și-a concentrat atenția pe mașini ceva mai ieftine, jucând într-o serie de reclame la Fiat 500L.

Reclamele i-au permis, de asemenea, lui Diddy să-și promoveze propria marcă de apă îmbuteliată, Aquahydrate, și piesa „Happy” pe care a scos-o alături de Pharrell.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil