TopGear.ro Actualitate Cum alegi cele mai bune perne pentru scaunele auto astfel incat sa nu suferi de probleme de sanatate?

Cum alegi cele mai bune perne pentru scaunele auto astfel incat sa nu suferi de probleme de sanatate?

de TopGear

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta conducatorii auto care fac naveta pana la locul de munca sau care au aceasta meserie si sunt nevoiti sa conduca mai multe ore pe zi, sa livreze colete sau sa livreze marfa, este reprezentata de durerile de spate, de durerile lombare, de durerile de gat, cauzate de pozitia incomoda si de imposibilitatea de a se misca prea mult sau de a face pauze.

Cea mai buna solutie pentru conducatorii auto este achizitionarea unei perne scaun auto care sa le permita sa conduca in voie mai multe ore fara a simti acea presiune pe zona lombara si fara a simti nevoia de a se ridica de pe scaun des.

De ce ai nevoie de prezenta unei perne scaun auto si cum te poate ajuta din punct de vedere al sanatatii si confortului?

Suportul lombar ortopedic, denumit perna pentru scaun auto este in general destinat persoanelor care nu isi pot mentine o pozitie corecta a spatelui atunci cand conduc sau cand stau in masina mai mult timp. Acest suport lombar se poate adapta atat scaunelor fixe, cu roti, cat si scaunelor auto pentru corectarea eficienta a pozitiei spatelui.

Cele mai citite articole

Perna pentru scaun auto are rolul de a reduce cu pana la 50% presiunea spatelui, fiind folosit atat de catre conducatorii auto, cat si de persoanele care lucreaza mai multe ore pe zi la birou si stau pe scaun. Soferii, curierii, taximetristii, camionagiii, toti sunt vizati pentru achizitionarea acestor perne pentru scaune auto.

Un mare avantaj al pernelor pentru scaune auto este faptul ca este usor de instalat si de intretinut, este usor de spalat si de indepartat, ajustandu-se in functie de inaltime. Cumparatorii pot gasi in oferta magazinului online Articole Ortopedice mai multe modele de perne pentru scaune auto, fiecare fiind prezentata atat in fotografii, cat si din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

De asemenea, exista si suporturi lombare pentru scaune facute din spuma de memorie poliuretana vasco-elastica, ce se muleaza pe o baza semi-rigida, mulandu-se de asemenea pe forma corpului si oferind confort zonei lombare. Acest suport lombar este usor de montat si de intretinut, husele se pot da jos foarte usor si se pot intretine extrem de simplu.

Pernele pentru scaunele auto sunt articole ortopedice, articole care pot fi cumparate la recomandarea medicului specialist sau nu, articole care au un rol foarte important pentru sanatatea cumparatorilor. Acestea au o forma ortopedica menita sa sprijine trupul si sa elimine complet presiunea exercitata asupra coccisului.

Pe termen lung, folosirea unei perne pentru scaun auto este o optiune foarte buna. Unii conducatori auto aleg sa foloseasca aceste perne numai in calatorii, atunci cand trebuie sa conduca mai multe ore pe zi, mai multe zile la rand, oferindu-le relaxare si o stare de bine in concediu.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil