TopGear.ro Diverse Cum si cand sa contactezi o firma de tractari auto?

Cum si cand sa contactezi o firma de tractari auto?

de TopGear

In cea mai mare parte a timpului nu ar trebui sa te gandesti la serviciile unei firme de tractari auto. Nu stii, insa, cand ai nevoie de tractari auto Fundata , pentru simplul motiv ca ai avut o defectiune la masina in drum spre munte. In momentele neplacute, cautarea unei solutii poate sa fie destul de dificila iar alegerea firmei de tractari poate sa nu fie cea mai buna. Tocmai de aceea, este bine sa te pregatesti din timp.

  1. Cum si gand sa contactezi o firma de tractari auto?

Evident, cel mai firesc moment care trebuie sa contactezi firma de tractari auto este atunci cand ramai cu masina in drum. Exista si alte situatii in care un astfel de serviciu ar putea sa fie util:

  • Atunci cand ti-a expirat ITP-ul;
  • Atunci cand vrei sa mergi cu o masina de concurs pana la locul in care se tine concursul;
  • Atunci cand ti-ai cumparat o masina noua si vrei sa o aduci acasa fara a face km.

In ceea ce priveste modul in care trebuie sa o contactezi, specialistii de la SOS Car 24/7, una dintre cele mai importante firme de tractari auto Brasov recomanda sa te pregatesti din timp cu numarul celor mai bine firme. Este important sa ai in telefon numarul unei firme in care poti sa ai incredere, in asa fel incat sa te asiguri ca serviciile oferite sunt cele de care ai nevoie.

Ce trebuie sa ceri de la o firma de tractari auto?

1. Transparenta. Este bine sa iti spuna inca de la inceput care este pretul fix al serviciilor. Pentru asta, la primul apel telefonic trebuie sa dai toate detaliile despre situatia in care te afli: tipul masinii, ce s-a intamplat, locul in care trebie sa ajungi, etc;

Cele mai citite articole

2. Rapiditate. Orice firma de tractari auto trebuie sa raspunda prompt solicitarilor. Este bine sa aiba program non stop si sa raspunda imediat la telefon si de asemenea, este bine sa ajunga in maxim 15-20 de minute la locul in care ai nevoie de ea;

3. Asigurare. Vehiculul tractat trebuie sa beneficieze de asigurare pentru eventualitatea unui accident. Daca nu iti poate oferi asigurare, este bine sa cauti o alta optiune.

4. Servicii complexe. O firma buna de tractari nu ofera doar servicii de tractari. Aceasta poate oferi si vulcanizare mobila, servicii de deblocare usi sau servicii de reparatii autovehicule la fata locului. Pentru a oferi toate aceste servicii este foarte important sa aiba oameni cu experienta vasta in domeniu.

5. Dotari. Exista firme de tractari cu o singura platforma, destinata autoturismelor si exista firme de tractari cu platforme de diverse dimensiuni, in asa fel incat sa poata asigura si tractarea altor vehicule. Daca ai un vehicul mare (un utilaj, un autobuz, un microbuz, etc), intreaba de tipul platformelor disponibile.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil