TopGear.ro Actualitate Dacia a reluat parţial producţia la uzina din Mioveni

Dacia a reluat parţial producţia la uzina din Mioveni

de TopGear

Dacia a reluat parţial producţia la uzina din Mioveni

Dacia îşi reia producţia începând de marţi, 21 aprilie, angajații fiind aleși pe bază de voluntariat, urmând ca din 4 mai, să demareze activităţile ambelor uzine, Uzina Mecanica şi Şasiuri şi Uzina Vehicule.

„În acord cu partenerii sociali şi din respect pentru protejarea şi siguranţa angajaţilor, toate măsurile sanitare de protecţie în vigoare, în România, au fost implementate pentru a relua progresiv activitatea de fabricaţie derulată pe platforma industrială Dacia de la Mioveni. Astfel, începând cu data de 21 aprilie, activităţile de producţie ale celor două uzine vor fi reluate pe bază de voluntariat: Uzina Mecanica şi Şasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru; Uzina Vehicule va relua producţia în departamentul Presaj, în două schimburi”, arată un comunicat al companiei.

Din data de 4 mai, vor redemara activităţile ambelor uzine, precizează compania.

Cele mai citite articole

Reprezentanţii Dacia spun că pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producţie a fost întreruptă au fost definite şi aplicate măsuri pentru a proteja angajaţii în perspectiva revenirii acestora la lucru.

„Aceste măsuri care ţin de igienizare şi securitate vor fi aplicate în mod riguros. Angajaţii vor fi informaţi despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătăţii lor şi a colegilor. Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecţie pentru ansamblul angajaţilor din toate sediile unde îşi desfăşoară activitatea”, se mai arată în comunicat.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles