TopGear.ro Actualitate Dacia Logan ajunge la 200 de km/h. Cel mai rapid Logan (nemodificat) filmat pe un drum public

Dacia Logan ajunge la 200 de km/h. Cel mai rapid Logan (nemodificat) filmat pe un drum public

de TopGear

Dacia Logan este una dintre cele mai iubite mașini în România. Cei mai mulți clienți sunt mulțumiți de performanțele ei, însă există și o parte de pasionați auto care vor o Dacia mai puternică.

Mai durează până să ajungem să vedem un Logan care să vină, din fabrică, cu mai mult 200 de CP, dar deocamdată trebuie să ne mulțumim cu ce ne oferă producătorul din Mioveni.

În altă parte a lumii, în Algeria, un șofer a vrut să testeze limitele unui Logan, așa că l-a pus pe un prieten să-l filmeze în timp ce mașina ajunge la 200 de km/h. Testul de viteză are loc pe o autostradă din El Abed, un district din provincia Batna, Algeria.

Din păcate nu știm ce motorizare are această mașină, însă bănuim că este vorba de motorul de 90 de CP, asta pentru că la momentul când a fost urcat clipul pe YouTube (iunie 2019) nu exista o versiune mai puternică.

VIDEO

Cele mai citite articole

Cel mai puternic Logan!

În prezent, cel mai puternic Logan este cel oferit în nivelul de echipare SL BlueLine – Logan Stepway TCe 100 GPL.

Motorizarea TCe 100 GPL este o unitate cu trei cilindri, de 999 cmc, cu 100 CP și 170 de Nm cuplu. După cum se știe, mașina are tracțiune față și cutie manuală cu cinci trepte. Această motorizare folosește atât benzină cât și GPL, mașina având două rezervoare. Trecerea de la benzină la GPL se face prin intermediul unui buton.

Există surse care spun că un Logan TCe 100 GPL cu ambele rezervoare pline are o autonomie ce poate depăşi 1.000 km. Nu am testat acest lucru, așa că nu putem confirma zvonurile.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil