TopGear.ro Actualitate Descopera autorulote de inchiriat, model 2021

Descopera autorulote de inchiriat, model 2021

de TopGear

Atunci cand iti doresti libertate deplina in vacanta, cand visezi sa calatoresti confortabil alaturi de familie sau prieteni, sa nu depinzi de programul restaurantelor si al pensiunilor, inchirierea unei autorulote moderne este cea mai buna solutie pentru tine. 

Ahorn Alaska TQ

Aceasta autorulota are patru locuri pentru dormit. Vei gasi de asemenea perne, pilote, asternuturi si prosoape in interior. Exista frigider mare, aragaz cu 3 ochiuri si chiuveta iar extra vei gasi si masa si scaune pentru camping, tacamuri, vesela si barbeque.

Autorulota este pregatita pentru iarna, are sistem de incalzire Truma 4 cu panou de control. Baia este complet echipata si cu apa calda, ca in cazul autorulotei Ahorn Canada AD.

Autorulota are camera de mers inapoi, ceea ce permite o vedere optima in partea din spate si este astfel un ajutor perfect pentru parcare si mersul inapoi. Pentru siguranta, exista un detector de gaz si un sistem de alarma.

Alte dotari in autorulota sunt: parasolar, furtun flexibil de apa, rola cablu electric si plase de tantari. Bineinteles, pentru bagaje si echipamentele pe care vrei sa le iei cu tine, se afla un garaj pentru depozitare.

La ambele autorulote exista optiunea de echipare extra contra cost si consta in: generator, invertor, apparat de gheata si espressor de cafea.

Cele mai citite articole

Dotari masina: motorul este Renault Master 2.3 Diesel EURO 6d 145 CP, cutia de viteze manuala 6 + 1 trepte, tractiune: fata, ABS, airbag dublu, aer conditionat in cabina de conducere, masa maxima autorizata: 3500 kg si lungimea exterioara de 7,47 m.

Ahorn Canada AD 

Este o autorulota incapatoare, cu loc pentru 6 persoane. Paturile sunt foarte confortabile si vei avea pregatit tot necesarul, de la perne si pilote, pana la prosoape si asternuturi. Autorulota are incorporat un sistem de alarma pentru a te simti in siguranta tot timpul. Pentru zilele friguroase, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca exista un sistem de incalzire Truma, iar pentru zilele calduroase, poti folosi parasolarul si aerul conditionat stationar. Ahorn Canada AD este echipata cu un frigider suficient de mare pentru a iti pune proviziile si mancarea preferata. Zona de chicineta are chiuveta, aragaz cu trei ochiuri, tacamuri si vesela. In cazul in care vrei sa iei masa afara, ai la dispozitie un gratar, masa de camping si scaune. Pentru o adunare reusita cu prietenii sau familia, poti alege sa incerci un joc interactiv, pe care il vei gasi in autorulota. Daca vrei sa vizionezi filme si seriale, exista un Smart TV, care are WiFi si Netflix.

Baia are cabina de dus separata cu usa policarbonat in locul perdelei, chiuveta si WC ecologic. Poti face dusuri calde sau fierbinti, dupa preferintele tale, pentru ca exista sistem de incalzire si apa calda Truma 4 cu panou de control. Daca te gandesti ca vrei sa iti iei un echipament de sport sau bagaj mare, ai la dispozitie loc pentru depozitare.

Autorulota mai este dotata cu camera de mers inapoi, detector de gaz, furtun flexibil de apa, rola cablu electric, spoturi luminoase 12 V, instalatie electrica 220 V si plasa pentru tantari la geamuri.

Dotari masina: motorul este Renault Master, 2.3, Diesel, EURO 6d, 145 CP, cutia de viteze manuala: 6 + 1 trepte, tractiunea fata, ABS, Airbag dublu, aer conditionat in cabina de conducere, cotiere scaune cabina de conducere, oglinzi si geamuri electrice, inchidere centralizata cu telecomanda, cruise control (Tempomat, lungime exterioara de 7317 mm.

Green Camper ofera doua optiuni de autorulote, model anul 2021: Ahorn Canada AD si Ahorn Alaska TQ.

Cele mai citite articole

Related Articles