TopGear.ro Actualitate Doar exterior? Cu porcul la spălătorie auto înainte de Crăciun

Doar exterior? Cu porcul la spălătorie auto înainte de Crăciun

de TopGear

Doar exterior? Cu porcul la spălătorie auto înainte de Crăciun

O postare de sezon și-a făcut apariția pe grupul FailTrafic.ro, acolo unde se postează, de obicei, evenimente din trafic. În imagini apare o spălătorie auto profesională unde se spală, de data aceasta, nu o mașină, ci… un porc.

Ritualul de tăiere a porcului e tradiție la români. Totul se întâmplă în gospodărie. Dar unii aleg să nu respecte tradiția și să ducă porcul la spălătorie auto. Dacă vă imaginați că animalul a fost dus acolo viu, vă înșelați. S-a întâmplat după ce animalul a fost sacrificat și pârlit.

„Acum că e curat, să meargă și la vulcanizare, să facă o echilibrare de copite”, se amuză unul dintre cei are au văzut imaginile.

„Insistă pe jante, boss!”, este recomandarea glumeață a altuia.

„Bine că nu l-a dus la spălătorie cu perii!”, a scris altul sub video.

Cele mai citite articole

Filmarea nu este însoțită de o descriere, așa că nu putem ghici unde s-a întâmplat, dar sperăm proprietarul „vehiculului” cu tracțiune integrală este mulțumit de rezultat. Și că nu i-a dat și cu spumă sau ceară!

Cine vrea să-și ducă porcul cu mașina la spălătorie sau către oricare altă destinație, trebuie să ia în calcul că poliția a demarat controale în trafic pentru a-i depista pe cei care transportă animale ilegal. Cei care sunt prinși vor fi amendați, iar animalele vor fi confiscate.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles