TopGear.ro Actualitate Ce bijuterii ar trebui să poarte o femeie Scorpion?

Ce bijuterii ar trebui să poarte o femeie Scorpion?

de TopGear

Femeile născute sub semnul Scorpionului au un caracter complex, misterios. Sunt pasionale și adoră științele oculte, tenebrele nopții. Iubesc secretele sub orice formă și sunt capabile să rezolve chiar și cele mai complicate puzzle-uri. 

Bijuterii cu pietre pentru nativele Scorpion

Iată câteva dintre pietrele recomandate Scorpionului: topaz, diamant negru, ametist, alexandrit, turcoaz, opal negru, pirită, obsidian, coral, beril. 

În tradiția arabă, rodia este recunoscută ca un soi de talisman al oamenilor născuți în perioada 23 octombrie – 21 noiembrie. 

Culorile vedetă ale Scorpionului sunt maro și negru, așa că ar trebui să acorde preferință bijuteriilor ce au pietre prețioase ori semiprețioase de culori mai întunecate.

În materie de bijuterii, Scorpioancele prețuiesc nu atât de multe aspectul exterior al acestora, cât mai ales emoțiile asociate unui astfel de cadou prețios. Doamnele și domnișoarele născute sub semnul acesta special al zodiacului poartă de bunăvoie modele de giuvaieruri care amintesc de sentimentele romantice sau de relațiile tandre pe care le-au trăit în trecut.

Alegerea unui cadou pentru o femeie Scorpion trebuie să fie făcută cu foarte mare atenție. Simplitatea și clasicul în materie de podoabe nu sunt deloc pe placul unei astfel de native. Chiar dacă este vorba unul dintre modelele de ceasuri de mână la modă oferit de magazinele online în această perioadă a anului.

Preferă produsele avangardiste, complexe și/sau străvechi, ce conțin simbolurile misterioase inscripționate pe bijuteriile care ar fi bine să fie realizate din materiale mai puțin obișnuite.

Femeia Scorpion va aprecia bijuteriile care s-au creat după tehnici secrete (magice, dacă este posibil) din diferite metale și aliaje mai puțin folosite, care au pietre închise la culoare cu diferite forme și tăieturi. 

Din ce materiale sunt create podoabele apreciate de femeile Scorpion?

Cele mai citite articole

În același timp, mai trebuie spus că o nativă a zodiei nu este ahtiată după materiale foarte scumpe. Metalul ce formează baza bijuteriei poate fi la bază destul de ieftin: chiar și fierul sau argintul cu o patină de vechi vor fi apreciate foarte mult dacă pietrele sunt originale, unice, misterioase. Coral roșu, acvamarin, rubin, topaz galben, alexandrit, zirconiu, hematit și orice cristale folosite în ritualurile magice pot să bucure nespus o femeie Scorpion.

Imaginile cu insecte (scarabeu, scorpion), amfibieni (șopârle și broaște), șerpi, precum și pasărea Phoenix, precum și diferite semne ale puterii militare (scut, pumnal, sabie, piramidă) au o semnificație magică specială pentru Scorpioance.

Dintre simbolurile sacre, femeia Scorpion va aprecia la justa valoare o frunză de ferigă, precum și un rozariu din pietre multicolore și diversele simboluri ale spiritualității tibetane.

Dintre metalele prețioase, acest semn zodiacal este atras de luciul de oțel din aurul alb sau platina placată cu rodiu. Cel mai mare magnetism îl va avea pentru ea un inel cu o amuletă dintr-o piatră prețioasă ori semiprețioasă ce se poartă pe degetul mic. 

Foarte important: dacă ești în căutarea unui cadou pentru o femeie Scorpion, ține minte că acesteia nu-i plac falsurile. Alege bijuterii de înaltă calitate cu pietre naturale și nu vei da greș.

Topaz pentru Scorpion

Ca toate semnele de apă ale zodiacului, Femeia Scorpion are o intuiție bună, dar topazul o ajută ca această abilitate să îi fie și mai ascuțită. 

Scorpionul are un temperament fierbinte pe care este obișnuit să îl ascundă. Într-un efort de a-și ține emoțiile sub control, deseori își suprimă impulsurile, ceea ce creează o imagine favorabilă a unei persoane rezervate o bună perioadă, până când totul va erupe devastator.

Topazul va ajuta la curățarea energiei negative înăbușite, la găsirea armoniei interioare. De aceea, femeia Scorpion ar trebui să poarte cercei cu topaz cât mai des posibil. De ce să nu alegi minunații cercei din aur topaz în formă de inimă în acest scop, dacă vrei să dăruiești bijuterii unei asemenea native.

Pietre benefice unei Scorpioance după decada nașterii

Astrologii recomandă următoarele talismane suplimentare pentru femeile Scorpion, în funcție de decada din lună când s-au născut:

  • pentru prima decadă (24 octombrie până în 2 noiembrie) – opalul;
  • pentru a doua decadă (3 – 13 noiembrie) – rubinul;
  • pentru a treia decadă (14 – 22 noiembrie) – cristalul de rocă.

Cele mai citite articole

Related Articles