TopGear.ro Actualitate I-a fugit mașina din remorcă. Imaginile care i-au lăsat pe ceilalți șoferi fără reacție

I-a fugit mașina din remorcă. Imaginile care i-au lăsat pe ceilalți șoferi fără reacție

de TopGear

I-a fugit mașina din remorcă exact când intra într-un sens giratoriu. Ceilalți șoferi au rămas fără reacție când au văzut scena.

GALERIE FOTO

S-a întâmplat în Oxfordshire, la ieșirea de pe autostrada M40, care leagă Londra de Birmingham. Imaginile au fost surprinse de camera de bord a lui Andrew Jackson, aflat într-o mașină în spatele autoutilitarei care a pierdut vehiculul pe drum.

Cea care a alunecat din remorcă, forțându-i pe șoferii din drum să se oprească pentru a evita o coliziune, pare să fie o mașină de curse. Martorii susțin că aceasta prezenta un roll cage, un eleron uriaș și un singur scaun, cel rezervat, cel mai probabil, unui pilot.

Cele mai citite articole

“A fost amuzant, pentru că nu s-a întâmplat nimic. Dacă se întâmpla chiar pe autostradă, cu siguranță, lucrurile ar fi stat altfel”, a povestit Andrew Jackson.

Când au înțeles ce s-a întâmplat, mai mulți șoferi au tras pe dreapta și și-au oferit ajutorul. Cel care transporta vehiculul este pasibil acum de amendă. Nu a asigurat corespunzător „marfa” transportată, punându-i în pericol pe ceilalți participanți la trafic.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles