TopGear.ro Actualitate Incendiul din hala din Fundeni, în care funcționa un service auto, a fost stins

Incendiul din hala din Fundeni, în care funcționa un service auto, a fost stins

de TopGear

Incendiul din hala din Fundeni, în care funcționa un service auto, a fost stins

Incendiul izbucnit la o hală de pe Șoseaua Fundeni, în incinta căreia funcționa un service auto, a fost stins în această dimineață, după mai multe ore de luptă cu flăcările, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Intră în galerie

Intervenția pompierilor a fost una dificilă din cauza absenței hidranților în zona în care a izbucnit incendiul. A fost necesară utilizarea motopompelor și a apei din lacul Fundeni. Acțiunea a fost îngreunată și de către degajările mari de fum.

Douăsprezece autospeciale de stingere, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare au fost implicate în intervenție.

Focul s-a extins și la un depozit cu materiale de construcții de lângă prima hală, înainte ca pompierii să reușească să localizeze flăcările.

Cele mai citite articole

Cei care locuiesc în zonă au primit mesaje RO-Alert pe telefoanele mobile. ”Incendiu depozit Şoseaua Fundeni 120, pe o suprafaţă aproximativă de 400 mp, cu posibilităţi de propagare. În exteriorul halei sunt şi alte spaţii de depozitare”, a fost avertismentul emis joi seară, de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență Bucureşti-Ilfov.

Echipele de intervenție au lucrat contra timp, pentru că exista pericolul de prăbușire a halei. ISU a anunțat că în interiorul service-ului auto se află mai multe autoturisme. Din primele cercetări, acestea au ars în întregime.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a afla sursa incendiului, dar și cine se face vinovat pentru acesta.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles