TopGear.ro Actualitate Închiriază cu succes cele mai noi modele de autocare și microbuze prin Transcar SRL București

Închiriază cu succes cele mai noi modele de autocare și microbuze prin Transcar SRL București

de TopGear

Închiriază cu succes cele mai noi modele de autocare și microbuze prin Transcar SRL București

Gama de microbuze și autocare Transcar este una foarte variată și diversificată, oferind clienților oportunitatea să își aleagă autovehiculul potrivit nevoilor și cerințelor lor, în funcție de numărul de locuri de care au nevoie.

Transcar întâmpină clienții cu cele mai bune servicii de inchirieri microbuze Bucuresti și închirieri autocare din București, având zeci de ani de experiență și o întreagă echipă specializată oricând să îndeplinească toate nevoile și cerințele clienților. Vehiculele oferite spre închiriere sunt noi, dotate cu tehnologii de ultimă generație și aparțin doar brandurilor de renume la nivel internațional, printre care: Iveco, Volvo, Isuzu, Temsa și Mercedes. Fiecare vehicul are inspecția tehnică efectuată la 12 luni, iar mecanicii din cadrul companiei au grijă ca de fiecare dată, starea tehnică să corespundă perfect și să fie în deplină siguranță pentru următorul traseu. Totodată, șoferii din cadrul companiei sunt foarte experimentați, având mii de ore de condus, cunoscând totodată răbdarea și sociabilitatea de care trebuie să dea dovadă.

Cele mai citite articole

Compania oferă cele mai bune servicii de pe piață, lucru confirmat de clienții cu care au colaborat prin recenzii, feedback-uri și parteneriate de succes de lungă durată. Mulțumită Transcar îți poți închiria oricând un autocar sau un microbuz, adaptat în funcție de nevoile tale, cu capacități diferite. Atât microbuzele cât și autocarele sunt folosite la transportul elevilor la școli, la întruniri de afaceri, în excursii și în orice alte medii, fiind destinate tuturor celor ce au nevoie de un mijloc de transport în comun. Se poate alege de asemenea și închirierea unui microbuz sau autocar alături de un șofer profesionist din cadrul firmei, dacă vă doriți ca întreaga voastră expediție să se desfășoare cu succes și fără impedimente.

Firma Transcar vă poate oferi oricând cele mai bune servicii de pe piață, indiferent de perioada de care aveți nevoie. Poziția clientului în companie este prioritară în fața oricărei activități, dovedind întotdeauna sprijinul necesar închirierii în cele mai bune condiții ale vehiculelor companiei. Încă din 2001 de când și-au început  activitatea, Transcar a reușit să mulțumească fiecare client, aducând în prim plan cele mai importante aspecte ale corectitudinii, promptitudinii și efortului în a realiza cea mai bună comunicare cu clienții. Închirieri microbuze și inchirieri autocare sunt doar două între serviciile oferite de companie, rămâne la libera alegere a cumpărătorului cu privire la ceea ce vrea să  închirieze.

Recomandările sunt clare, Transcar este cea mai sigură și cea mai bună companie de pe piață în domeniul transporturilor.  

Cele mai citite articole

Related Articles