TopGear.ro Actualitate Metode de a primi bonusuri fără depunere la cazinouri internaționale

Metode de a primi bonusuri fără depunere la cazinouri internaționale

de TopGear

Primul gând care îți vine în minte după ce te înregistrezi la un cazinou internațional legat de bonusul de bun venit fără depunere. Aceste tipuri de promoții sunt cele mai căutate de către jucători. De asemenea, se dovedesc a fi și cele mai avantajoase tipuri de promoții.

Bonusurile fără depunere sunt visul fiecărui jucător de noroc. Din punctul de vedere al jucătorilor, un bonus gratuit le permite să joace fără a-și risca banii și să testeze ce are de oferit cazinoul. Dar prin ce metode poți primi bonusuri fără depunere la cazinouri internaționale? Află cele mai importante informații din acest articol!

Cum să obții un bonus de cazinou fără depunere

Unele bonusuri fără depunere necesită pur și simplu să vă înregistrați și, în unele cazuri, trebuie să introduceți și un cod bonus pentru a le debloca. Ca și în cazul tuturor celorlalte bonusuri de cazinou, codurile nu sunt ascunse sau greu de găsit. Veți găsi un cod bonus pe pagina de start sau în secțiunea de promoții. Este posibil să primiți chiar și un cod bonus trimis prin e-mail la buletinul informativ al cazinoului.

Tipuri de bonusuri de cazinou fără depunere

Există mai multe tipuri diferite de bonusuri fără depunere, unele mai bune decât altele. Iată cele trei tipuri principale de bonusuri fără depunere:

Bani bonus

Cu aceste bonusuri jucați jocuri de cazinou cu bani reali, dar acestea sunt fondurile cazinoului online. În general, primești o sumă mică pe care o poți folosi în cazinou. În timp ce rotiri gratuite funcționează doar la sloturi, banii gratuiti pot fi folosiți pentru toate tipurile de jocuri, inclusiv jocuri de cazinou live, jocuri de masă, cărți de răzuit, poker și așa mai departe.

Pentru a afla ce jocuri poți juca, ar trebui să verifici termenii și condițiile promoției. Uneori sunt permise toate jocurile, dar alteori este permis doar un singur tip sau chiar un singur joc.

Rotiri gratuite

Cele mai citite articole

Există mai multe moduri prin care un cazinou oferă rotiri gratuite. Unul dintre lucrurile pe care le puteți face este să fiți cu ochii pe noile cazinouri online. Ei doresc să găsească rapid clienți și, de foarte multe ori, reușesc acest lucru, oferind rotiri gratuite fără depunere minimă la înregistrare.

Un alt exemplu în care cazinourile oferă rotiri gratuite este atunci când lansează un joc nou. Cele mai multe cazinouri internaționale cu bonus fără depunere îți poate oferi un anumit număr de rotiri gratuite pentru a-ți prezenta noile jocuri apărute pe platforme. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de producătorii de top de software de jocuri de noroc.

Bonus fără condiții

Poate că aceasta este cea mai bună combinație posibilă, indiferent dacă vorbim despre bani bonus sau rotiri gratuite. Niciun bonus de rulare este jackpot-ul promoțiilor de cazinou. Din păcate, astfel de bonusuri sunt foarte rare. Cu toate acestea, dacă găsiți o astfel de ofertă, nu va trebui să îndepliniți nicio cerință de defilare. Puteți pur și simplu să jucați banii sau rotiri gratuite și apoi să vă retrageți câștigurile.

Cele mai multe dintre cerințele tipice de rulare a bonusurilor fără depunere variază de la 30x la 50x, dar cu acest tip de ofertă obțineți 0x. Aceste oferte sunt extrem de rare, așa că dacă le găsiți, cu siguranță ar trebui să profitați.

Prin ce metode poți obține un bonus fără depunere?

La cazinourile online internaționale, există mai multe modalități prin care poți obține un bonus fără depunere excelent. Desigur, acest lucru diferă de la cazinou la cazinou, dar iată care sunt cele mai întâlnite situații:

  • Bonus la înregistrare – Prin simpla înregistrare a unui cont nou la cazinou, poți fi recompensat cu un bonus fără depunere, care îți permite să joci unele jocuri fără a fi nevoie să faci o depunere inițială.
  • Bonus de ziua ta – Unii operatori de cazinou îți pot oferi un bonus special cu ocazia zilei tale de naștere sau alte evenimente importante din viața ta, fără a fi necesară o depunere.
  • Bonus cu ocazii speciale – În anumite perioade sau în timpul unor evenimente speciale, cazinourile online pot oferi bonusuri fără depunere pentru a sărbători aceste ocazii, cum ar fi aniversarea lor sau sărbătorile importante.
  • Bonus de sărbători – Cu ocazia sărbătorilor precum Crăciunul, Anul Nou sau alte sărbători importante, cazinourile pot oferi bonusuri fără depunere pentru a-ți aduce un plus de bucurie în acele momente festive.
  • Programul de fidelitate – Mulțumită programelor de fidelitate ale cazinourilor, poți obține bonusuri fără depunere în funcție de nivelul tău de activitate și de suma pe care o joci pe platformă. Cu cât ești mai fidel și joci mai mult, cu atât vei primi mai multe recompense, inclusiv bonusuri fără depunere.

Concluzie

Cel mai important lucru de făcut este să găsești un cazinou sigur și de renume care să ofere acest tip de promovare. Vestea bună este că majoritatea celor mai bune cazinouri online internaționale oferă noilor lor clienți un tip similar de bonus fără depunere. 

Desigur, trebuie să fii atent și la condițiile specifice de utilizare a acestui tip de promoție, pentru a nu fi neplăcut surprins atunci când decizi să-ți retragi câștigurile.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil