TopGear.ro Actualitate Primele imagini cu Mercedes-AMG GT 2021: Mai multă putere pentru Coupe și Roadster

Primele imagini cu Mercedes-AMG GT 2021: Mai multă putere pentru Coupe și Roadster

de TopGear

Primele imagini cu Mercedes-AMG GT 2021: Mai multă putere pentru Coupe și Roadster

După ce au beneficiat de câteva îmbunătățiri în 2020 ➡️ Mercedes-AMG GT Coupe și Roadster sunt pe cale să primească și mai multe modificări în 2021, anunță cei de la Mercedes.

Este vorba în special de motorul V-8 de 4.0 litri twin-turbo care va beneficia de 54 CP suplimentari model de anul viitor.

De asemenea, un nou model Stealth Edition se alătură liniei de producție.

Atinge viteza de 100 de km în doar 3,7 secunde

Mercedes-AMG GT 2021 Atinge viteza de 100 de km în doar 3,7 secunde

Acum, cu cei 523 CP, Mercedes-AMG GT Coupe este capabil să accelereze în doar 0,2 secunde până la 60 mph, potrivit anunțurilor făcute de cei de la Mercedes.

Sprint 0-100 km/h in numai 3,7 secunde

Mercedes-AMG GT 2021 are Sprint 0-100 km/h in numai 3,7 secunde

Asta înseamnă că modelul GT atinge acum 100 de km în doar 3,7 secunde. Pentru a completa creșterea substanțială a puterii, Mercedes-AMG GT Coupe adaugă mai multe elemente de performanță în lista sa de caracteristici standard.

Cele mai citite articole

Acestea includ amortizoare adaptive (cunoscute de Mercedes sub numele de AMG Ride Control), un diferențial electronic cu alunecare limitată și frâne față mai mari de la GT C 2020 cu etriere vopsite în roșu. Există, de asemenea, o nouă setare a funcției „Race” și o baterie de pornire pe litiu-ion.

Între timp, Ediția Stealth prezintă accente întunecate pe exterior, pe care le împrumută din pachetul AMG Exterior Night. Modelul are, de asemenea, o grilă din crom închisă la culoare, faruri întunecate și etriere de frână negre.

Coupe-urile sunt dotate cu un plafon din fibră de carbon cu nuanțe întunecate, în timp ce modelele drop-top prezintă un plafon fin negru. Sunt disponibile atât opțiuni de vopsea neagră, cât și gri.

Care poate fi prețul de pornire ale noilor modele AMG?

Care poate fi prețul de pornire ale noilor modele Mercedes-AMG GT 2021

În interior, scaunele din piele, cu cusături în formă de romb și variantă cu inserții de fibre și finisaj negru lucios pentru bord dau un plus de vibrații întunecate acestui model. O emblemă în consola centrală marchează faptul că avem de a face cu o ediție specială a mașinii.

Mercedes nu a anunțat încă prețurile pentru GT 2021 nici la modelul coupe, nici la cel convertibil, dar se așteaptă ca ambele modele să înceapă de la 115.000 de dolari în sus. Aceste modele sport vor fi disponibile la începutul anului 2021.

Pretul de pornire al noilor GT: de la 115 000 euro

Pretul de pornire al noilor Mercedes-AMG GT 2021: de la 115 000 euro

Dacă sunteți în căutarea unor mașini extrem de puternice, atunci seria 2021 GT Black vă poate stimula. Modelul V-8 vine la pachet cu 720 CP și cuplu de 590 lb-ft.

Cele mai citite articole

Related Articles