1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

TopGear.ro Recomandari O mutare ca la carte fara eforturi

O mutare ca la carte fara eforturi

de TopGear

In vietile oamenilor au loc multe schimbari care sunt mari consumatoare de timp si de energie. Oamenii sunt nevoiti sa isi mute domiciliul, locul de munca, sa gaseasca in 2-3 zile spatiu de depozitare pentru bunurile stranse in zeci de ani.

Orasul este mare, dar omul care trebuie sa se descurce pe cont propriu se simte adesea strivit de el. Sunt atatia prieteni in oras si cu toate acestea, cand o persoana are nevoie de ajutor, nu raspunde nimeni la apel.

Mutarea fara efort exista de mult timp cu conditia ca persoanele care au nevoie de ea sa o pregateasca atent. Exista o firma care ofera spatii de depozitare sigure pentru lucruri dintr-o casa, dintr-o garsoniera sau din 2-3 camere si care trimite si personal care sa ajute la mutare. Cumpararea unui pachet minimal aduce cu sine dubita care va transporta gratuit bunurile de la adresa clientului la depozit. Costul pachetului minimal este de 400 de lei, iar serviciile incluse in el sunt:

-deplasarea a doi muncitori conform programarii la locul in care este nevoie de forta lor de munca. 

-munca efectiva a celor doi muncitori timp de 4 ore. Acestia se urca pe scara, demonteaza lustra, piese de mobilier, le impacheteaza si le care la masina. Obiectele ambalate atent sunt urcate si asezate in dubita tot de ei cu maxima atentie si pricepere. Priceperea isi are originea in experienta, fiindca acesti specialisti au fost implicati in organizarea a mii de mutari.

-transportul gratuit al bunurilor de la adresa solicitantului la depozit. Trebuie luat in calcul ca este vorba si de valoarea carburantilor, dar si de munca prestata de sofer, care trebuie sa conduca atent masina ca mobila si vesela oamenilor sa nu se deterioreze.

-descarcarea lucrurilor la depozit si manipularea lor in boxe.

Tragand linie, solicitantul acestui serviciu complex are de castigat. Dar in afara ajutorului total pe care il doresc anumiti clienti, in special cei care nu au in familie barbati puternici care sa ii ajute, ei doresc garantii ca bunurile sunt pastrate in conditii optime si dupa terminarea perioadei contractuale starea acestora va fi aceeasi cu cea de la aducerea lor in boxa inchiriata.

De ce s-ar teme cineva sa isi lase mobila, hainele, cartile sau documentele intr-un anume loc?

In primul rand, igrasia, mucegaiul si umezeala sunt dusmani de temut. Cartile rare si scumpe isi pierd valoarea cand pe paginile lor apar mucegaiuri sau miros urat. Boxele sunt construite din materiale de cea mai buna calitate si dupa un proiect care exclude prezenta acestor factori care deterioreaza lucrurile din ele.

Nici soarele puternic nu este un prieten al tapiteriilor, al lemnului, al textilelor. Razele sale puternice pot gauri si decolora. Diferentele de temperaturi macina si ele. Boxele sunt depozite sigure, iar in ele obiectele isi pastreaza 100% aspectul si calitatile.

Cele mai citite articole

Focul izbucnit accidental poate fi un alt dusman al lucrurilor personale lasate in boxa. Persoanele care le inchiriaza trebuie insa sa stie ca materialele din care au fost facute boxele sunt tratate ignifug, iar riscul unui incendiu este nul.

Delincventii nu pot sa intre aici prin efractie din doua motive. Primul: exista monitorizare video atenta si permanenta la al carui sistem clientii pot avea acces la cerere. Al doilea, la fel de serios: numai persoana care inchiriaza boxa detine cheia de la aceasta.

Este posibil ca potentialul client sa nu poata estima singur numarul de boxe sau tipul de boxa necesar pentru depozitarea lucrurilor sale. Un apel telefonic sau un mesaj de solicitare va fi suficient ca specialistii sa ofere raspunsurile asteptate.

Este posibil ca potentialul client sa nu aiba timp si energie sa se implice in depozitarea anumitor bunuri. Pentru acesti clienti, reprezentantii firmei au postat pe site-ul oficial urmatorul anunt: optional, putem prelua articolele pe care doriti sa le stocati si sa vi le livram inapoi atunci cand aveti nevoie de ele

Empatia de care da dovada firma de mai sus in relatie cu clientii sai nu poate fi trecuta cu vederea.

Un pat sculptat, un scrin din lemn masiv, pianul, oglinzile venetiene merita sa fie pastrate si firma trimite oameni pregatiti sa le manipuleze atent si sa le depoziteze in aceste boxe sigure, cand nu mai este loc in casa pentru ele.

Cei care le preiau la cerere le vor restitui tot la cerere, astfel ca aceste comori vor reveni in casa din care au fost luate in aceeasi stare, ba intr-o stare mult mai buna, daca se apeleaza la serviciile atelierului de restaurare a mobilei vechi.

De la infiintare pana in prezent, firma a reusit sa ofere servicii ireprosabile miilor de clienti multumiti de colaborare. Numarul persoanelor care solicita o mutare completa si ca la carte creste pentru ca oamenii nu mai au timp, putere si energie sa se ocupe de tot.

Accesul la serviciile de inchiriere boxe de depozitare, preluare bunuri, restituire bunuri este facil si la indemana tuturor celor care poseda un dispozitiv conectat la internet.

Pe site se afla si lista obiectelor care nu sunt permise in boxe, dar si o serie de sfaturi despre mutare, impachetare, manipulare bunuri.

Firma asigura si protectia cu folie a lucrurilor care urmeaza sa fie asezate in dubita si aduse in boxa. Firma se gandeste la toate aspectele prin care dovedeste maxima responsabilitate fata de valorile incredintate. Asa se explica faptul ca masinile trimise sa preia sau sa livreze lucruri sunt dubite securizate ca nimic sa nu se deterioreze sau sa se strice.

Transportul unor mobile, tesaturi in camioane descoperite pe vreme buna presupune un risc. In orice clipa poate izbucni o furtuna, iar bunurile se deterioreaza.

Cele mai citite articole

Related Articles

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner