TopGear.ro Diverse De la o activitate ilegală la o formă de entertainment reglementată

De la o activitate ilegală la o formă de entertainment reglementată

de TopGear

Jocurile de noroc se bucură de interes încă din cele mai vechi timpuri. Ele au fost populare și în antichitate, și în evul mediu și în epoca modernă, au ruinat și au adus bogăție multor persoane. Multă vreme au fost considerate o activitate ilegală, însă acest fapt nu le-a împiedicat să nu supraviețuiască underground și să evolueze tot mai mult, până au ajuns la ceea ce este cunoscut astăzi drept cazino online.

Chiar dacă în trecut au fost vânate de autorități, acestea au devenit conștiente de importanța veniturilor ce puteau fi obținute din taxarea jocurilor de noroc și au recurs treptat la legalizarea și legiferarea lor cât mai detaliată. În prezent există multe loterii de stat, care prestează diverse jocuri de noroc.

Astfel astăzi nu mai este nimic de blamat și de reproșat acestui domeniu, atât cât activitatea se poate desfășurata prin obținerea unei licențe de funcționare. Acest aspect este important atât pentru amatori, care au mai multă siguranță în corectitudinea jocului, cât și pentru autorități, pentru că o parte din veniturile obținute poate fi redirecționată spre buget, pentru a acoperi diferite cheltuieli.

Care sunt aspectele pe care să le ai în vedere pentru a juca pe o platformă legală?

Pentru a juca pe o platformă legală, în primul rând trebuie verificată existența și autenticitatea licenței de funcționare. Aceasta poate avea diverse forme în funcție de stat și poate fi supusă anumitor termene și condiții, în funcție de legislația din domeniul jocurilor de noroc din unitatea administrativă unde activează. Pentru siguranță, cel mai bine este să joci pe o platformă națională, cunoscută și licențiată.

Cele mai citite articole

În al doilea rând, trebuie să ai vârsta legală pentru a putea juca astfel de jocuri. Înregistrarea unui cont și activarea lui necesită anexarea unor documente de identitate, din care să reiasă vârsta.  Orice încercare de fraudare sau de înregistrare cu date false poate fi ușor depistată. Sau dacă este depistată mai târziu poate duce la suspendarea contului sau neîncasarea fondurilor asociate acestuia.

În al treilea rând trebuie să fii atent la termenii și condițiile de utilizare a unei platforme. De regulă acestea specifică clar care sunt normele pe care trebuie să le respecți pentru a juca, a alimenta un cont, a încasa un câștig, a primi un bonus, a rula o sumă de bani etc.

Calitatea serviciilor și diversitatea lor sunt cu siguranță un alt detaliu, care contribuie la alegerea și preferința pentru un anumit cazino online. Cu cât oferta este mai generoasă, mai actuală și mai adaptată preferințelor clienților din zilele noastre, cu atât popularitatea sa va fi mai mare.

Nu am putea încheia această susținere pentru jocul pe platforme legale fără a menționa și aspectul legat de bonusuri și premii. Pentru a fi cât mai tentante pentru jucători, cazinourile online se întrec în bonusuri și premii din ce în ce mai mari și mai consistente. Chiar dacă acesta poate fi un criteriu de selecție important, acest detaliu nu trebuie să fie niciodată secundar legalității și condițiilor de încasare.

Dacă vrei să joci într-un cazino online cu tradiție și care respectă toate normele legale impuse în domeniu, este licențiat și în România și acordă și premii pe bune, alege Betfair bonus. Vei descoperi multe lucruri interesante, totuși nu uita să joci responsabil!

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil