TopGear.ro Recomandari Pariurile live: Ce sunt si ce trebuie sa stii despre ele

Pariurile live: Ce sunt si ce trebuie sa stii despre ele

de TopGear

Pariurile au atras oamenii din cele mai vechi timpuri. Posibilitatea unui castig si placerea de a pune pronosticuri sunt factori care fac din pariat o activitate irezistibila. Evolutia beturilor corespunde dezvoltarii culturale si tehnologice. Astfel, primele case de pariuri s-au construit in apropierea hipodromurilor, cursele de cai fiind sportul preferat la inceputul secolului al XIX-lea. Odata cu aparitia unor sporturi noi, oferta caselor de pariuri s-a diversificat. Aparitia telegrafului si a telefonului a permis adaugarea in lista de beturi a unor evenimente sportive din regiuni indepartate. Internetul a facilitat si mai mult pariurile sportive, iar aparitia bettingului live a adaugat complexitate fenomenului. Descopera in continuare ce sunt pariurile sportive live si ce trebuie sa stii despre ele.

Ce sunt pariurile sportive live

Cand vorbim despre pariuri live, ne referim la pariuri care se plaseaza dupa inceperea evenimentului sportiv. Cotele se schimba continuu, in functie de cine conduce, de statistici sau de timpul ramas. De exemplu, la un meci de fotbal in care favorita este condusa cu 3 goluri de echipa aparent inferioara, cotele se modifica astfel incat sa reflecte scaderea sanselor pe care echipa favorita le are. Calcularea cotelor se realizeaza permanent, prin intermediul unor algoritmi, pentru fiecare optiune de pariere specifica sportului respectiv.

Avantajele pariurilor live

Evaluezi sansele pe masura ce evenimentul se desfasoara

Desfasurarea unui meci se schimba permanent, iar pariurile live iti permit sa folosesti acest lucru in favoarea ta. De exemplu, la tenis, unul dintre adversari isi poate pierde concentrarea dupa ce ajunge la conducere. Cand se intampla acest lucru, exista sansa ca celalalt jucator sa revina la conducere. Un pariu intr-un astfel de moment se poate dovedi profitabil, pentru ca jucatorul condus are cota buna. 

Stii precis cum arata echipele de start

Cand pariezi inainte de startul unui eveniment sportiv care se desfasoara intre doua echipe, nu poti decat sa presupui componenta lor. Deseori, antrenorii echipelor fac schimbari chiar inainte de inceperea partidei. Cand pariezi live, stii exact cum sunt echipele. Acest lucru este important, pentru ca absenta unui jucator de baza sau anumite modificari tactice influenteaza masiv meciul.

Te distrezi din plin

Cele mai citite articole

Pariurile live sunt imprevizibile si presupun reactii rapide, astfel ca senzatiile pe care ti le ofera sunt intense. Acest lucru vine la pachet cu posibilitatea sa urmaresti in direct evenimentele sportive pe care ai pariat. Astfel, te bucuri atat de spectacolul sportiv, cat si de beturi. 

Cum pariezi live

Primul pas pentru a paria pe un eveniment in desfasurare este sa iti deschizi un cont la o agentie de betting online. Cauta una care sa aiba cat mai multe optiuni de pariuri live, pentru sporturile tale preferate. Familiarizeaza-te cu interfata si citeste cu atentie termenii si conditiile inainte de a te inscrie pe site-ul sau aplicatia de pariuri. Se recomanda ca inainte de a paria pe un meci sa analizezi adversarii. Forma, statisticile directe sau programul incarcat sau lejer te pot ajuta sa stabilesti pronosticuri corecte.

Care este atitudinea corecta fata de pariurile sportive live

Este important ca pariurile sportive sa ramana doar un hobby. Este usor sa pierzi notiunea timpului cand pariezi, mai ales ca bettingul live te face sa treci rapid de la un eveniment sportiv la altul. Pariaza responsabil, pentru ca distractia sa ramana la un nivel ridicat.

Tine cont de informatiile de mai sus daca si tu vrei sa pariezi live.

Cele mai citite articole

Related Articles