TopGear.ro International Politia Rutiera Bucuresti merge cu Toyota Auris Hybrid

Politia Rutiera Bucuresti merge cu Toyota Auris Hybrid

de TopGear

În luna octombrie a acestui an, Toyota România a încheiat un nou parteneriat cu Brigada de Poliţie Rutieră București, prin care pune la dispoziția acesteia, pentru o perioadă de un an de zile, două unități Toyota Auris HYBRID, continuând astfel tradiția cooperării începută în anii anteriori privind siguranța în trafic.

Astfel, Poliția Română devine prima instituție publică din România care se implică direct în reducerea nivelului emisiilor și păstrarea unui mediu înconjurător curat incluzând în flota sa cele două mașini Toyota Auris Hybrid. Mai mult decât atât, prin reducerea cu 25% a consumului de carburant necesar pentru cele două autoturisme, va putea fi eficientizată mai bine activitatea de supraveghere activă a siguranței traficului rutier.

Cele mai citite articole

Toyota –unul dintre pionerii inițiativelor privind responsabilitatea față de natură și siguranța autovehiculelor- este conștientă de faptul că , a crește în armonie cu mediul local și societatea este singura cale prin care o inițiativă, un proiect sau chiar o industrie poate fi durabilă. Scopul companiei este acela de a deveni un bun cetățean corporativ local, admirat de fiecare dintre comunitățile în care își desfășoară activitatea. Pentru a atinge acest obiectiv, Toyota oferă contribuții financiare și practice pentru diverse proiecte care au ca scop îmbunătățirea vieții și sustenabilitatea comunităților locale.

Ca urmare a angajamentului pe care Toyota și l-a asumat față de păstrarea unui mediu înconjurător cât mai curat și prin politica Toyota Earth Charter, intenția companiei este de a reduce până în anul 2020 cu 25% consumul de carburant convențional , prin lansarea și dezvoltarea unor tehnologii precum hybrid plug in, mașini electrice și FCV (hidrogen). Toyota – cea mai verde marcă auto – este un exemplu despre cum preocuparea față de mediu devine o prioritate la nivel de management, determinând astfel angajamentul real față de opinia publică din toată lumea. Promisiunea Toyota pentru clienții săi este să îmbunătățească performanța tehnologiei hibrid, să reducă costurile și să extindă linia de produse hibrid dintre modelele cu propulsie convențională, atât de apreciate de către clienții Toyota.

Astăzi, peste 8 milioane de clienți Toyota din toată lumea, conduc un model Toyota HYBRID.

Cele mai citite articole

Related Articles