TopGear.ro Actualitate Șofer STB surprins în timp ce se uita mai mult la telefon decât la drum

Șofer STB surprins în timp ce se uita mai mult la telefon decât la drum

de TopGear

Un șofer STB își bate joc de siguranța călătorilor. Acesta a fost surprins de un călător în timp ce privea ecranul telefonului mobil, deși conducea autobuzul plin. Filmarea a fost realizată vineri, în jurul orei 13.

În filmarea postată pe grupul Info Trafic București și Ilfov, șoferul apare ținând telefonul mobil în mâna stângă și privindu-l constant, uitând să fie atent la trafic.

Este vorba despre un autobuz al liniei 336, care face legătura dintre cartierul Militari și centrul Capitalei. Imaginile au fost surprinse în timp ce mijlocul de transport în comun se deplasa pe Bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6.

Cele mai citite articole

Șoferul aruncă din când în când, o privire la drum, pe deasupra ochelarilor. Conducătorul auto are un prosop în poală și o fotografie realizată din exterior de un călător arată că un alt prosop îmbracă spătarul scaunului.

Nu este prima abatere a șoferilor STB surprinsă de călători. În luna aprilie a acestui an, un alt conducător, alfat la volanl unui troleibuz al liniei 91, care circula în centrul Bucureștiului, a fost filmat în timp ce făcea plăți pe telefon. Ambele mâini îi erau ocupate cu telefonul și cardul bancar. STB a anunțat atunci că șoferul a fost cconcediat și sancționat conform normelor Codului Rutier.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles