TopGear.ro Actualitate Șoferul unui Mustang închiriat a încurcat pedalele și s-a oprit într-un Rolls-Royce Dawn – GALERIE FOTO

Șoferul unui Mustang închiriat a încurcat pedalele și s-a oprit într-un Rolls-Royce Dawn – GALERIE FOTO

de TopGear

Șoferul unui Mustang închiriat a încurcat pedalele și s-a oprit într-un Rolls-Royce Dawn – GALERIE FOTO

În mod evident, reputația șoferilor de Ford Mustang nu este una foarte bună (cel puțin în SUA), iar povestea care urmează nu face nimic pentru a îmbunătăți această reputație. Dimpotrivă, servește doar la întărirea stereotipului potrivit căruia mulți șoferi de Mustang nu merită să conducă această mașină.

S-a întâmplat în Scottsdale, Arizona (SUA). Un șofer a închiriat un Ford Mustang GT Convertible și a făcut o greșeală care îl va costa foarte scump. El a apăsat pedala de accelerație în locul frânei și a lovit un Rolls-Royce Dawn. Totul s-a întâmplat în curtea unei firme care vindea mașini de lux.

„Un bărbat aflat într-un Mustang închiriat a apăsat pedala de accelerație în loc de frână, a pierdut controlul mașinii și a lovit un Rolls-Royce”, a scris firma de vânzări într-o postare pe Facebook. „Este surprins cineva că a fost un Mustang?”, a adăugat aceasta în descrierea textului.

Probabil că nu, dar veți fi surprinși să vedeți în ce hal arată Mustangul comparativ cu mașina în care s-a oprit. Bara de protecție a autoturismului a fost distrusă complet și desprinsă din vehicul, capota și aripa față dreapta sunt și ele afectate, iar farul nu pare să fie nici el într-o formă bună.

Cele mai citite articole

Modelul britanic, în schimb, pare să fi absorbit mult mai bine forța loviturii. Ușa șoferului și aripa au fost afectate, iar bara de protecție frontală a fost ușor zgâriată.

Deși nu pare la fel de afectat ca Mustangul, putem fi siguri că Rolls-Royceul va avea costuri de reparație mai mari.

S-a întâmplat în Scottsdale, Arizona (SUA). Un șofer a închiriat un Ford Mustang GT Convertible și a făcut o greșeală care îl va costa foarte scump. El a apăsat pedala de accelerație în locul frânei și a lovit un Rolls-Royce Dawn.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles