TopGear.ro Actualitate Tesla va fi sponsorul echipei CFR. Câți bani vor ajunge la Cluj?

Tesla va fi sponsorul echipei CFR. Câți bani vor ajunge la Cluj?

de TopGear

Tesla va investi în România. Constructorul american va aduce peste 20 de milioane de euro la CFR Cluj. Parteneriatul va fi oficializat săptămâna viitoare.

Transilvania Reporter scrie că CFR Cluj va primi o sponsorizare estimată la aproximativ 20 de milioane de euro din partea unei companii care se află sub patronatul Tesla. Societatea activează în domeniul construcției de elicoptere și drone.

Americanii au fost atrași de performanțele campioanei României. Compania va depune în conturile CFR-ului din Cluj șapte milioane de euro anul acesta și alte nouă milioane în 2021. Încă patru milioane de euro ar putea ajunge la echipă în 2022, dacă cele două părți bat palma pentru prelungirea contractului.

Investiția ar putea fi și motivul pentru care antrenorul Dan Petrescu a acceptat prelungirea contractului, deși acesta a dezvăluit că ar avea și oferte din străinătate.

Cele mai citite articole

CFR Cluj va juca în 16-imile Europa League împotriva echipei FC Sevilla. Meciul tur va avea loc pe 20 februrie la Cluj.

Decizia vine ca urmare e intenției anunțate de grupul Tesla, condus de Elon Musk, de a-și asocia imaginea cu un club de fotbal cu prezență constantă în cupele europene.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil