TopGear.ro Actualitate Noutăți în gama BMW: sistem micro-hibrid și o nouă versiune entry-level pentru Seria 3

Noutăți în gama BMW: sistem micro-hibrid și o nouă versiune entry-level pentru Seria 3

de TopGear

Noutăți în gama BMW: sistem micro-hibrid și o nouă versiune entry-level pentru Seria 3

BMW și-a făcut planurile pentru începutul de an. Trimite în showroom-uri noua versiune entry level pentru gama Seria 3, dar și un micro-hibrid.

Galerie foto

Cei care își doresc un Seria 3, pot lua de acum în calcul și versiunea 318i cu motor turbo de 2.0 litri TwinPower Turbo pe benzină,  care dezvoltă 156 de cai putere și un cuplu maxim de 250 Nm. Sunt cifre care fac mașina să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 8,4 secunde (8,7 secunde pentru versiunea Touring). Sedanul poate atinge o viteză maximă de 223 km/h, în timp ce Touring-ul poate ajunge la 220 km/h.

Tot din martie va fi disponibil și un sistem micro-hibrid standard pentru versiunile 320d, 320d xDrive Sedan și 320d și 320 xDrive Touring.

Sistemul vine la pachet cu un starter-generator de 48 de volți, care joacă rolul unui motor electric, și o baterie suplimentară, care aduc valori superioare accelerației și o rulare mai eficientă, pentru că motorul poate să se oprească la viteze sub 15 km/h.

Cele mai citite articole

Sistemul apare și la BMW X3 xDrive20d, dar și la X4 xDrive20d.

Gama Seria 1 primește și ea un membru nou: este vorba despre 120d cu motor diesel TwinPower Turbo de 2.0 litri cu patru cilindri, care dezvoltă 190 de cai putere și care este cuplat la o transmisie automată cu opt rapoarte.

Apar și noi dotări în echiparea standard la Seria 7 și Seria 8, cum ar fi portiere cu soft-closing, dar și opțiuni noi de selectare a tapițeriei la modelele X5, X6 și X7.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles