TopGear.ro Actualitate Un Porsche Taycan a ars în totalitate: „E prea devreme pentru a specula” – VIDEO

Un Porsche Taycan a ars în totalitate: „E prea devreme pentru a specula” – VIDEO

de TopGear

Un Porsche Taycan a luat foc într-un garaj din Florida, SUA. Există chiar și un videoclip pe YouTube în care vedem deșeurile rezultate de mașina incendiată, precum și părți ale garajului în care se afla.

Un purtător de cuvânt al Porsche a afirmat că, din fericire, nu au existat victime, iar în prezent o anchetă se află în desfășurare.

„La sfârșitul zilei de 16 februarie, am fost informați despre un incident la o adresă unde se afla una dintre mașinile noastre. Facem investigații și suntem pregătiți să asistăm dacă suntem solicitați. Este o ușurare să aflăm că nimeni nu a fost rănit în acest incident, cât despre motivele producerii incendiului, este prea devreme pentru a specula asupra cauzei”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Suntem de acord cu partea „prea devreme pentru a specula”. În acest moment nu știm de ce mașina a luat foc sau dacă focul provine de la Taycan. Este primul incident de acest fel raportat la modelul electric Porsche Taycan.

Cele mai citite articole

Dacă într-adevăr incendiul ar fi provenit de la mașină, bateria ar putea fi de vină, mai ales că o situație similară s-a întâmplat cu o Tesla Model S care a luat foc spontan vara trecută în China.

VIDEO

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil