TopGear.ro Actualitate Un șofer de BMW este filmat în timp ce încearcă să dea jos dispozitivul de blocare a roții. În spatele lui apare un polițist – VIDEO

Un șofer de BMW este filmat în timp ce încearcă să dea jos dispozitivul de blocare a roții. În spatele lui apare un polițist – VIDEO

de TopGear

În luna ianuarie au apărut numeroase clipuri virale în care s-au afirmat anumiți șoferi de BMW.

Totul a început cu conflictul dintre un vatman și un șofer, soldat cu un scandal pe care toată lumea l-a văzut, și o mașină avariată. Acum vedem un alt șofer implicat într-un incident cu o mașină a cărei roți a fost blocată de o firmă de pază.

Clipul a fost postat pe Facebook, iar în el se vedem cum doi tineri încearcă să scoată acel dispozitiv de pe roata unui BMW. În timp ce aceștia trag de el, în spatele lor apare o mașină care aparține unei firme de pază, din care coboară un agent de pază și un agent de la Poliția Locală.

Nu știm cum s-a finalizat acest conflict, dar bănuim că cei doi tineri care încearcă să dea jos acel dispozitiv s-au ales cu amenzi.

Un caz asemănătoar s-a întâmplat în Timișoara

Cele mai citite articole

Reprezentanţii Primăriei Timişoara consideră că blocarea roţilor de către firmele care au contract cu supermarketuri constituie o practică ilegală.

Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara s-a sesizat în legătură cu unele centre comerciale şi supermarket-uri care blocheaza roţile autovehiculelor aflate în parcări.

Primăria aduce la cunoştinţă faptul că aceste practici au fost realizate şi în trecut, dar au fost considerate ilegale de către instanţele judecătoreşti competente de pe raza Timişoarei.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles