TopGear.ro Actualitate Urmărire între polițiști și un șofer care conducea fără permis. Imagini filmate din mașina poliției

Urmărire între polițiști și un șofer care conducea fără permis. Imagini filmate din mașina poliției

de TopGear

O maşină a Poliţiei Mehedinţi a fost lovită pe o stradă din Drobeta Turnu Severin de un şofer în vârstă de 28 de ani fără permis, care fugea tocmai de poliţişti. Şoferul a avariat şi o altă maşină.

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Brezniţa Ocol, aflat la volan pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, a refuzat, joi, să oprească la semnalele poliţiştilor şi a accelerat.

Poliţiştii au plecat în urmărirea lui, iar într-o parcare, bărbatul a lovit maşina poliţiei, dar şi un alt autoturism.

Cele mai citite articole

„Tânărul în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, situaţie în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliţiei, aflată în misiune, cât şi un alt autoturism staţionat, cu intenţia de a-şi continua deplasarea”, a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Tânărul, acuzat de distrugere şi conducerea unei maşini fără permis, a fost reţinut, iar vineri va fi prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles