TopGear.ro Actualitate Proteste pe DN1 la Puchenii Mari. „Problema cea mai mare e cu morții” – VIDEO

Proteste pe DN1 la Puchenii Mari. „Problema cea mai mare e cu morții” – VIDEO

de TopGear

Vineri au fost proteste pe DN1 la Puchenii Mari. Zeci de oameni au traversat o trecere pentru pietoni în şir indian, blocând circulaţia pe DN1, nemulţumiţi că au fost montate separatoare de sens. Pentru a se întoarce acasă sau pentru a merge la cimitir oamenii ocolesc, acum, aproximativ 10 kilometri.

Intră în Galeria FOTO

Zeci de localnici din Puchenii Mari au participat la protestul față de montarea separatoarele de sens pe DN 1.

Aceştia sunt nemulţumiţi pentru că, odată ce au fost puse separatoarele, sunt nevoiţi să meargă în comunele vecine pentru a schimba sensul de mers, ceea ce presupune o distanţă de aproximativ 10 kilometri.

Şoferii care erau în trafic la acea oră s-au arătat nemulţumiţi şi au claxonat nervoşi, deoarece, din cauza protestului, circulaţia a fost blocată.

Cele mai citite articole

Locuitorii comunei cer deblocarea acestei situaţii, iar dacă lucrurile nu se vor rezolva vor fi în continuare proteste pe DN1.

„Facem în plus 10 kilometri dacă vrem să mergem la dispensar, la biserica. Problema cea mai mare e cu morţii. Bisericile sunt pe partea stânga cum mergi spre Ploieşti, iar cimitirul pe partea dreaptă. Zilele astea au fost montate în toată comuna (…) Acum, în zonele unde era linie întreruptă, în intersecţii sunt separatoare. De aici toată problema”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul din Puchenii Mari, Constantin Negoi.

Negoi a precizat că este dispus ca din bugetul local să plătească amenajarea unei intersecţii. În plus, se doreşte şi amenajarea unei alte treceri de pietoni având în vedere că pe o distanţă de 6 kilometri este doar una.

Citește și…

Citeste mai mult pe aici

Cele mai citite articole

Related Articles