TopGear.ro Recomandari Vezi aici tot ce presupune managementul unei flote pentru a optimiza cheltuielile afacerii tale!

Vezi aici tot ce presupune managementul unei flote pentru a optimiza cheltuielile afacerii tale!

de TopGear

Atunci când începi o afacere ce presupune deținerea unei flote de mașini poate fi destul de dificil, atât în ceea ce privește timpul acordat întreținerii acestora, cât și costurile mari și neprevăzute ce pot apărea pe parcurs. Pentru asta, este bine să apelezi la strategia de management al flotei tale auto, lăsând profesioniștii în domeniu să se ocupe de toate aspectele legate de mentenanța mașinilor, în timp ce tu te poți concentra asupra altor probleme ce țin de buna desfășurare a activităților business-ului tăi. De-a lungul acestui articol vei putea vedea care sunt cele 3 beneficii pe care managementul flotei auto de către o firmă specializată ți le poate aduce, așadar, urmărește-l până la capăt!

Iată cu ce te poate ajuta o firmă care se ocupă de administrarea flotei tale de mașini

1.     ITP și asigurarea auto

Probabil ai trecut prin asta sau ești conștient cât de solicitant poate fi să întreții un întreg parc auto atunci când mai ai multe alte atribuții pe lângă asta pentru a asigura prosperitatea afacerii tale. Tocmai de aceea, din ce în ce mai multe persoane juridice apelează la acest concept de management al flotei auto, singurul lucru care le rămâne de făcut este finanțarea. Printre lucrurile cu care aceste firme se pot ocupa în locul sunt efectuarea inspecției tehnice periodice și a asigurării auto, care, după cum bine știi, durează destul de mult, mai ales dacă flota ta este numeroasă.

2.     Reparații

Cele mai citite articole

În continuare, un alt lucru cu care o firmă ce se ocupă de administrarea flotei tale auto sunt reparațiile necesare ori de câte ori se produce o defecțiune neprevăzută, fără să plătești alți bani în afară de suma stabilită la întocmirea contractului. Astfel, poți economisi până la 30% și salva timp prețios în care te poți ocupa de alte lucruri care necesită timp și prioritizare. Îți poți lua adio de timpul pierdut dând telefoane la service-uri pentru programarea mașinilor defecte.

3.     Monitorizarea eficientă a mașinilor

Nu în ultimul rând, prin încheierea unui contract cu o firmă ca businesslease.ro ce se angajează să se ocupe de managementul de flotă auto, vei avea parte de monitorizarea tuturor mașinilor în timp real ce înregistrează și transmite informații legate de utilizarea vehiculelor, starea lor generală și stilul de condus al șoferilor tăi. În caz că ceva nu merge conform planului, este declanșată o alertă menită să aducă la cunoștință acest lucru. De asemenea, această dotare GPS este extrem de utilă și în situațiile neplăcute cum ar fi furturile, iar nu în ultimul rând, vei avea întotdeauna acces la un registru unde sunt menționate toate evidențele ținute pentru fiecare mașină în parte.

În concluzie, deși acest concept nu are o notorietate atât de mare în România, încetul cu încetul, tot mai multe persoane ce dețin business-uri vor recurge la el, dat fiind faptul că au parte de beneficii reale ce le poate îmbunătăți și eficientiza rezultatele afacerii lor fără ca aceștia să depună prea mult efort. Dacă vrei și tu să te numeri printre aceștia, nu mai amâna, obține mai multe informații și apelează de îndată la serviciile de management al flotei auto!

Sursă foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil