TopGear.ro Diverse 5 jocuri de păcănele online pe care pasionații de mașini le adoră

5 jocuri de păcănele online pe care pasionații de mașini le adoră

de TopGear

Producătorii de jocuri pentru cazinourile online și-au turat „motoarele” și au lansat păcănele cu mașini care te fac să simți adrenalina cailor putere. Acțiunea se petrece în cadru organizat sau pe stradă, în toiul nopții. Indiferent de opțiune, e clar că o combinație potrivită de simboluri te transformă în campion.

Iată 5 sloturi slot casino tematice din secțiunea a unuia dintre cazinourile online de top:

Drive: Multiplier Mayhem

„Drive: Multiplier Mayhem” este unul dintre cele mai apreciate sloturi la nivel general, nu numai dintre cele cu mașini. Grila este structurată pe 5 role și 3 rânduri, pe care sunt proiectate 15 linii de plată. Grafica are un concept futurist și îți lasă impresia că participi activ la o cursă de mare viteză, organizată mai mult sau mai puțin legal. 

Slotul dispune de mai multe funcții speciale care fac acțiunea și mai interesantă:

Wild-uri cu multiplicator – pot apărea pe oricare coroană, substituind toate simbolurile, cu excepția Scatter și Nitro. Fiecare Wild are pe el un factor de multiplicare, de la x1 până la x5. Dacă pe o rolă se oprește un Wild x2, iar pe alta un Wild x4, atunci eventualul câștig se înmulțește cu 8.

Rotiri gratuite  – trei simboluri Scatter inițiază seria de 10 rotiri gratuite. În timpul secvenței, 3 simboluri Nitro apar pe grilă, acordând rotiri suplimentare și Wild-uri cu multiplicator. Simbolurile Nitro sunt colectate într-un „Nitrometru” . Dacă colectezi 3 Nitro, treci la următorul nivel.

SPEED CASH

Acest joc de păcănele cu mașini are o structură „retro”, cu trei role și numai o linie plată, marcată de linia orizontală care împarte grila în două. Nu sunt funcții bonus, dar există un Jackpot care poate fi activat la cea mai înaltă valoare a mizei (3,75 lei), prin alinierea a trei mașini de curse.

Cele mai citite articole

În dreapta grilei este tabelul de plată, din care afli că trei mașini îți aduc 800 de lei la primul nivel al mizei, de 1,25 lei. Al doilea simbol ca valoare este simbolul de aur, care plătește 200 de lei dacă se aliniază în trei exemplare, în timp ce teancul de dolari valorează 40 de lei. Grafica de duce cu gândul la bordul unei mașini din anii 80.

Mad cars – Race Reels

„Mad cars” este despre piloți care văd negru în fața ochilor atunci când apasă pedala de accelerație pentru a porni în cursă. Imaginile participanților la cursă sunt în concordanță cu ideea de nebunie, iar celelalte simboluri sunt lucruri obișnuite transformate în arme: două zaruri cu colțuri foarte ascuțite, ca niște cuțite, un volan transformat în buzdugan, o cheie franceză cu un lanț atașat, un jalon spintecat de un pumnal.

Sunt multe secvențe speciale: simboluri mașină cu premii cash (multiplicatori până la 100x),  mașini Scatter (care declanșează funcția Mad Bonus) și au valoare de multiplicator x10, Boost Reel (care este activat atunci când apare deasupra unei mașini) și poate da un „boost” simbolului de multiplicare sau simbolului Gas.

Street racer

Piloții „nebuni” sunt înlocuiți cu piloți „cool”, care se întrec pe străzi pentru a avea parte de adrenalina fără de care nu pot trăi. Simbolul Wild ajută la formarea combinațiilor câștigătoare, dar cea mai importantă este pictograma Free Spins, care declanșează seria de rotiri gratuite. Ai de ales cu ce pilot vrei să concurezi.

Cu Vapor, șoferul cel mai valoros, îți poți testa măiestria în 8 runde gratuite. Cu Ignite, al doilea ca valoare, primești 9 rotiri gratuite. Urmează Bolt (10 rotiri), Alpha (11 rotiri) și Firefly (12 rotiri). Funcția Free Spins are un mod progresiv cu 4 niveluri. Le fiecare 3 simboluri speciale colectate avansezi un nivel (pilotul pe care îl ai se transformă într-unul mai valoros).

Road Rage

„Road Rage” nu mai este despre piloți de curse, ci despre șoferi stresați în trafic. Dacă locuiești într-un oraș mai mare, știi exact la ce ne referim. Pe lângă personaje, pe role se mai opresc pictograme precum paharul de cafea, roata cu pană de cauciuc, tradiționalul odorizant în formă de brad, telefonul cu ecranul spart, oglinda retrovizoare în care se reflectă niște ochi cât se poate de încruntați.

Poți declanșa numeroase secvențe speciale: 

  • Wild cars – toate mașinile sunt simboluri Wild și au caracteristici diferite, în funcție de culoare;
  • Rage Buff – multiplicatori suplimentare pentru mașinile Wild;
  • Morning Rush – secvența este declanșată de 3 Scatters (pictograme cu semafor) și beneficiază de mașini Wild care rămân pe poziție în timpul mai multor rotiri (Sticky Wilds)
  • H1Ghway Jam – ambuteiajul pe autostradă este declanșat de 4 Scatters, iar două mașini Wild devin Sticky.
  • City Mayh3m – inițiat de 5 Scatters, aduce 3 mașini Sticky Wild. Grila se mărește la 5 rânduri;
  • Ghost Rider – plata maximă a jocului este de 36.000x miza rotirii.

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil