TopGear.ro Diverse 5 sloturi de primăvară pe care să le încerci

5 sloturi de primăvară pe care să le încerci

de TopGear
5 sloturi de primăvară pe care să le încerci

Este luna în care toată natura revine la viaţa aşa că este un minunat prilej să te relaxezi. Şi cum o poţi face mai bine decât jucând slotul preferat care nu te dezamăgeşte niciodată! Păcănelele sunt fără îndoială cele mai populare jocuri de noroc între gambleri şi numărul mare de accesări pe care acestea le „suportă” nu fac decât să întărească această idee. Joacă deci la păcănelele expuse mai jos şi bucură-te odată cu ele de venirea primăverii!

In Bloom

Poţi alege oricând să intri pe Vlad Cazino şi să accesezi un joc care din bogata ofertă pe care platforma o face. Dar cu slotul In bloom ai dat cu adevărat lovitura, pentru că te va introduce cu adevărat în acest anotimp îndrăgit. Tema jocului sunt florile şi le vei întâlni din abundenţă pe ecran alături de cărţi de Joc. Arhitectura de joc presupune clasicul deja 5X3 iar cele 40 de linii de plată cedate nu fac decât să sporească la maximum câştigurile pe care le poţi obţine. Nu lipsesc simbolurile speciale, aşa că vei beneficia din plin de ceea ce ştie să facă wildul şi scatterul jocului. În plus, vei avea parte de:

 • Simbolul Burst, cel care poate transforma întregul ecran într-un singur simbol, ducând astfel la obţinerea câştigului de tip Full Screen
 • Specialele care se regăsesc în Garden Bonus, de unde vei putea alege din free spinurile care ţi se pun aici la dispoziţie
 • Un bonus suplimentar regăsit sub numele de Bonus Bump, care îţi va oferi premii suplimentare deloc de neglijat în bani

Toate aceste beneficii se vor regăsi în final în contul tău de jucător, deci pune la treabă florile şi bucură-te în acelaşi timp de venirea primăverii!

Flowers

NetEnt îşi pune toată expertiza în acest slot şi reuşeşte de minune să o facă la superlativ. Jocul este unul distractiv, a cărui temă florală este adusă pe ecran prin intermediul unor simboluri ciudate de flori. Vei întâlni flori care îţi zâmbesc, unele chiar ostile şi unele care par cu adevărat supărate pe viaţă, însă ceea ce le uneşte pe toate este coloristica în care sunt pictate.

Alături de ele îşi face apariţia pe ecran simbolul wild al jocului, un soare strălucitor şi zâmbitor care face casă bună cu scatter-ul care desemnează jocurile gratuite. Dacă wildul înlocuieşte orice alte pictograme din joc, scatter-ul este cel care aduce mult aşteptatele speciale. În acest joc, scatter-ele sunt simbolizate de pictogramele de Free Spin, cele care pot apărea atât ca simbol simplu cât şi că dublu. Din acest punct de vedere este indicat să le vezi pe ecran pe cele duble, pentru că:

 • 4 simboluri Free Spin oriunde pe ecran va determina un număr de la 0 la 30 de jocuri gratuite
 • Pe parcursul acestora toate câştigurile vor avea parte de multiplicatori X2, X4 sau X10
 • Rundele de speciale vor beneficia de funcţia de Stacked Wild pe toată perioada de derulare a acestora

Enchanted Meadow

Cele mai citite articole

Play’n Go este de această dată compania de software care aduce pe ecran un joc cu aceeaşi temă naturală în care florile sunt vedetele. Pe ecran apar cărţile de joc de la 9 la A care sunt înfăşurate de flori lângă care îşi fac apariţia şi 2 zâne din pădurea fermecată. Jocul nu duce lipsă de wild, aşa că acesta este adus pe ecran de către simbolul copacului milenar. Dacă acesta pare pe rola mediană o va ocupa în întregime, ducând în acest fel la obţinerea de câştiguri importante. Bonusurile suplimentare nu lipsesc din joc, aşa că vei putea să beneficiezi de:

 • Scatterul slotului, simbolizat de către o zână înaripată care va oferi numai premii fixe în bani
 • Simbolul Bonus, cel care este reprezentat de către crinul violet şi care apare pe rola 1, 3 şi 5 şi cedează până la 50 de speciale

Pe durata jocurilor speciale, apariţia a 2 simboluri de zâne înaripate va determina înmulţirea câştigului obţinut cu un multiplicator de până la un maxim de X5

Rolling Roger

Slotul este unul cu adevărat distractiv care te va impresiona prin simplitatea lui dar mai ales prin modul inedit în care distribuie câştigurile.Pe ecran se vor întâlni pictogramele cărţilor de joc şi a câtorva animăluţe simpatice. Pictograma puternică a jocului este Roger, un animăluţ care se rostogoleşte la fiecare învârtire de slot şi colectează premiile pe care fiecare simbol al slotului le oferă. La fiecare colectare Roger poate parcurge între 3 şi 15 poziţii de pe role, ducând premiile totale în cont şi în plus transformând câteva dintre ele în ghinde. Aceste se contorizează în partea superioară a ecranului şi pot totaliza un maximul de 120. Deşi nu  atât de importante, îşi vor dovedi eficienţa atunci când vei avea parte de jocurile gratuite pe care slotul le oferă. Scatter-ul este simbolizat ca atare şi:

 • Va oferi spinuri gratuite
 • Fiecare dintre ele va costa câte 1 ghindă
 • Apariţia unui wild te va costa un număr de 5 ghinde
 • Specialele se vor termina atunci când nu vei mai rămâne cu nici o ghindă
 • Speciala nu dispune de funcţia de Retrigger

Arhitectura jocului este cea clasică de 5X3, imaginea de fundal este plăcută, câştigurile sunt pe alocuri impresionante, deci jocul merită a fi cel puţin încercat.

Venetian Rose

Pe cele 5 role ale slotului vei face cunoştinţă cu aristocraţia veneţiană, simbolizată prin doamna elegantă şi cavalerul mascat care te va conduce la carnavalul pe care Veneţia îl celebrează de fiecare dată. Li se adăugă nelipsitul gondolier dar şi evantaiul şi micul binoclu cu ajutorul căruia doamna observă participanţii la carnaval. Jocul nu dispune de pictograma wild însă dinamica acestuia te va face să o dai uitării. Nu vei fi însă privat de către simbolul de scatter, cel care va determina rundele de speciale. Vei avea parte de ele dacă:

 • 3 sau mai multe simboluri mască apar pe ecran la o învârtire de role
 • Numărul de speciale oferit este de 10
 • Toate câştigurile obţinute vor beneficia de multiplicator X3
 • Se poate beneficia de funcţia de retrigger

Concluzie

Sunt cu adevărat sloturi de primăvară pe care trebuie neapărat să le încerci cât mai repede. Bucură-te aşadar de venirea primăverii, fă cunoştinţă cu florile şi animalele care revin la viaţă în această perioadă şi umple-te de bucuria pe care aceste minuni ale naturii le pot aduce în viaţa ta!

Cele mai citite articole

Related Articles

banner desktop banner mobil