TopGear.ro Recomandari 7 motive sa-ti iei un fotoliu de masaj

7 motive sa-ti iei un fotoliu de masaj

de TopGear

7 motive sa-ti iei un fotoliu de masaj

Acum, mai mult ca niciodata, investim in confortul propriilor locuinte, curti si gradini. Iar pentru casa, ce este mai bun decat un fotoliu de masaj? Acestea au avansat pana la a oferi masaj pentru intregul corp.

Acum, mai mult ca niciodata, investim in confortul propriilor locuinte, curti si gradini. Iar pentru casa, ce este mai bun decat un fotoliu de masaj? Acestea au avansat pana la a oferi masaj pentru intregul corp. Au o serie intreaga de tehnici de masaj, ce pot fi folosite pentru a relaxa anumite suprafete. Sunt si o multitudine de beneficii terapeutice adaugate fotoliilor de masaj, pentru a ne ajuta sa scapam de stres si sa ne putem relaxa. Daca nu te-ai gandit pana acum sa-ti iei un fotoliu de masaj, iti dam noi 7 motive sa alegi unul pentru locuinta ta.

Scapi de stres

Nivelul de stres al tututor este in plina crestere. Pandemie, razboi, preturi, toate contribuie la cresterea nivelului de stres. Este important sa primim masaje regulat pentru a reduce efectele negative ale stresului. Fotoliile cu masaj sunt o metoda buna de a obtine masaje terapeutice atunci cand creste nivelul de stres.

Terapie prin masaj

Fotoliile cu masaj – atentie, nu scaunele de birou care au si masaj, ci fotoliile profesionale, reprezinta cea mai convenabila metoda sa primesti masaje regulat. Nu trebuie sa-ti faci nicio programare sau sa ajungi undeva. Nu trebuie sa-ti inveti si reinveti maseurul specialist ce-ti place si ce nu-ti place. Fotoliile cu masaj usureaza totul, poti face masaje zilnic doar prin faptul ca ai unul acasa sau la birou, si te bucuri de el oricand.

Sunt multe beneficii atunci cand primesti terapie prin masaj in mod regulat. Se stie ca masajele regulate reduc simptomele stresului, imbunatatesc circulatia sanguina, scad tensiunea din muschi si cresc gradul de constientizare. Fotoliul de masaj este o metoda buna de a obtine toate beneficiile terapiei pin masaj.

Consistenta

Una dintre problemele in tratamentele regulate prin masaj este pur si simplu timpul necesar. Multi dintre noi nu ne permitem sa ne luam o pauza de o ora pe zi pentru a merge la un spa sau la un cabinet pentru a primi un masaj. La acea ora adaugam si drumul dus-intors, ceea ce dubleaza timpul.

Cele mai citite articole

Fotoliile de masaj se pot integra cu usurinta in rutina noastra zilnica, motiv pentru care consistenta acestei terapii este mult mai mare decat mersul la masaj. 

Este convenabil

Un fotoliu de masaj face foarte convenabil sa obtii un masaj. Nu trebuie sa mergi nicaieri , nicicand. Doar iei loc in fotoliu, selectezi programul dorit si te relaxezi cu un masaj de relaxare de 10 minute, sau cu un masaj pentru intregul corp, de ce durata vrei tu. Este modalitatea perfecta pentru relaxare si se incadreaza doar in orarul tau.

Masaj personalizat

Fotoliile cu masaj pot fi programate pentru un masaj perfect pentru nevoile tale. Fotoliul de masaj are multi senzori ce detecteaza si masoara corpul. Informatiile obtinute de senzori sunt folosite pentru a regla masajul astfel incat sa fie perfect pentru corpul tau. Multe fotolii de masaj au posibilitatea sa memoreze mai multe programe de masaj, ceea ce face ca tu sa primesti un masaj pentru tine printr-o simpla apasare de buton.

Economie

Multi oameni considera ca fotoliile de masaj sunt scumpe. Este adevarat, nu sunt ieftine, dar trebuie sa privim imaginea de ansamblu. Un fotoliu de masaj bun este undeva la 2500 de euro, si sunt proiectate sa functioneze peste 2000 de ore. Asta inseamna ca o ora de masaj costa 1.25 euro + electricitatea consumata. Cat costa o ora de masaj la salon? Nu mai putin de 100 de lei.

Intimitate

Fotoliul de masaj iti ofera o intimitate perfecta. Multi dintre noi nu se simt confortabil sa mearga la un spa sau la un cabinet de masaj si sa lase un strain sa le maseze intregul corp. Este greu sa lasi pe cineva sa te vada si sa te maseze, fiind aproape dezbracat. Fotoliile de masaj, pe de alta parte, pot fi folosite in intimitatea si confortul propriei case.

Acestea sunt doar o parte dintre posibilele motive pentru care sa te gandesti sa-ti iei un fotoliu de masaj. Au evoluat intratat incat pot oferi mai multe tehnici terapeutice si alte tratamente. Sunt pur si simplu cea mai buna metoda sa primesti un masaj consistent regulat. Ar trebui sa te interesezi cum poate un fotoliu cu masaj sa e ajute pe tine.

Cele mai citite articole

Related Articles