1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

TopGear.ro Recomandari Avantajele unei mașini rulate în leasing operațional de la Auto Schunn

Avantajele unei mașini rulate în leasing operațional de la Auto Schunn

de TopGear

Una din cele mai interesante și moderne soluții de transport pentru companii este leasingul operațional. Din ce în ce mai des solicitat, leasingul operațional oferă flexibilitate și costuri mai mici pentru orice afacere. Auto Schunn propune clienților săi o gamă variată de auto rulate în leasing, pentru a-i sprijini să-și gestioneze mai bine costurile, în timp de beneficiază de multiple avantaje. 

Serviciul financiar de leasing operațional îți redă independența financiară. Predictibilitatea costurilor te va ajuta să îți eficientizezi cheltuielile. 

Să vedem în continuare ce avantaje oferă acest tip de leasing operațional pentru mașini rulate.

Costurile lunare sunt fixe, stabilite contractual


Prin programul special Mercedes-Benz Financial Services, ai mereu garanția unor costuri unice și fixe, pentru o mai bună organizare a bugetelor pe termen lung. Autovehiculele rulate, oferite în leasing operațional de Auto Schunn, pot fi utilizate pe întreaga perioadă contractuală la aceleași costuri lunare, într-o manieră predictibilă și transparentă.

Flexibilitatea de ordin financiar este garantată


Achiziția unei auto rulate în leasing operațional îți deschide perspective noi, de libertate financiară. Ratele avantajoase concepute de Auto Schunn permit reduceri de costuri, având în vedere că autovehiculele rulate sunt disponibile la prețuri mult mai mici decât vehiculele noi pe care le-ai putea prelua în leasing Mercedes.  Poți beneficia de cele mai moderne și dorite modele de autovehicule, într-o flotă special gândită pentru optimizarea afacerii tale.  

Există și oportunitatea achiziției, la finalul contractului de leasing

Cele mai citite articole


La sfârșitul  perioadei de derulare a leasingului operațional, există posibilitatea să alegi cumpărarea unui alt automobil Mercedes-Benz, sau poți solicita un upgrade la flota existentă, în funcție de nevoile companiei tale.  

Facturarea rulajului suplimentar este corectă


Fiecare rulaj și numărul de kilometrii care depășesc limita stabilită în mod contractual sunt facturați conform prevederilor stabilite, corect și echitabil. Costurile suplimentare sunt și ele ușor de estimat, fiind clar stipulate, în euro /km, de la începutul contractului. 

Returnarea autoturismelor rulate este facilă

Returnarea vehiculului primit în leasing operațional, fie că e vorba de un singur model de auto rulat sau este vorba de o flotă de autoturisme, se face la sediul Auto Schunn de unde s-a preluat autovehiculul sau a flota. Pentru verificarea stării tehnice, estetice și a rulajului, la momentul predării vehiculelor se va realiza o inspecție auto. Procedura de returnare a autovehiculului, la momentul expirării contractului, este bine stabilită de la început.

Prevederile contractuale  sunt simple și avantajoase


Contractele de leasing operațional oferite de Auto Schunn pentru autovehicule rulate sunt flexibile, simple și clare. Perioada de derulare a contractului, numărul estimat de kilometri și rata lunară sunt stabilite de la semnarea contractului, împreună cu clientul, adaptându-se fiecărei nevoi de business. 

Este posibilă deducerea ratelor de leasing din impozit, în situația folosirii autovehiculului rulat în scopuri de business. Se pot deduce inclusiv ratele de leasing operațional, sub formă de cheltuieli pentru o societate comercială.

Mentenanță și service la dispoziția clienților


Auto Schunn asigură clienților săi asigurare gratuită în caz de despăgubire insuficientă RTI, pentru autovehiculele rulate, în leasing operațional. Vehiculele marca Mercedes sunt întreținute din punct de vedere tehnic de către specialiști autorizați Daimler, pentru a oferi o calitate superioară a serviciilor, iar alegerea componentelor de service este liberă.

Fie că e vorba de un singur vehicul în leasing Mercedes sau o flotă formată din mai multe autovehicule, leasingul operațional propus de Auto Schunn este avantajos și practic.

Cele mai citite articole

Related Articles

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner